Με ταξί πήγε στο νοσοκομείο ο πιλότος του αεροπλάνου που έπεσε στις Σέρρες: Δεν πήγε ποτέ το ασθενοφόρο (vid)

Gazzetta team
Με ταξί πήγε στο νοσοκομείο ο πιλότος του αεροπλάνου που έπεσε στις Σέρρες: Δεν πήγε ποτέ το ασθενοφόρο (vid)
Το ασθενοφόρο δεν πήγε ποτέ στην Πρώτη Σερρών για να παραλάβει τον πιλότο του αεροσκάφους, ο οποίος πήγε με ταξί στο νοσοκομείο.

Διπλά τυχερός πάνω στην ατυχία του αποδείχθηκε τελικά πως είναι ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους που έπεσε σε πρόσοψη σπιτιού στις Σέρρες.

Και αυτό γιατί μπορεί να είχε την ατυχία να πέσει το αεροσκάφος που οδηγούσε, αλλά ήταν τυχερός που δεν έπαθε κάτι σοβαρό, καθώς το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο δεν ήρθε ποτέ.

Ο Πρόεδρος της Πρώτης Σερρών, Νίκος Μπακάλης είπε ότι τις πρώτες βοήθειες τις πρόσφερε μικροβιολόγος ιδιώτης, μαζί με μία νοσοκόμα.

Στη συνέχεια ήρθε ο δήμαρχος Αμφίπολης ο οποίος τυχαίνει να είναι γιατρός και επιλήφθηκε της κατάστασης.

Επισήμανε δε, ότι τη ζωή του πιλότου έσωσε ο αιωνόβιος πλάτανος που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού και έκοψε τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Η πρώτη εκτίμηση της κατάστασής του, αναφέρει πως έχει κατάγματα στο κεφάλι και την κνήμη, καθώς και μικροτραύματα στη μύτη.

Μία ακόμα ευτυχής συγκυρία ήταν το ότι το μαγαζί που ήταν δίπλα στο σπίτι και έπαθε επίσης μεγάλες καταστροφές, ήταν κλειστό και δεν κινδύνευσε κάποιος.