Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου: Νέες συλλήψεις και «καμπάνα» 10.000 ευρώ για beach party στην Κέρκυρα (pics)

Gazzetta team
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου: Νέες συλλήψεις και «καμπάνα» 10.000 ευρώ για beach party στην Κέρκυρα (pics)
Μετά την πρώτη σύλληψη επιχειρηματία στη Μύκονο για πάρτι σε βίλα, είχαμε άλλες δύο συλλήψεις και 10.000 ευρώ πρόστιμο για δύο άτομα που διοργάνωσαν beach party στην Κέρκυρα.

Σοβαρεύουν τα πράγματα.

Μετά την πρώτη σύλληψη επιχειρηματία για πάρτι σε βίλα στη Μύκονο, που πραγματοποίησε η αστυνομία χθες (30/7), και στην Κέρκυρα, επίσης χθες, είχαμε δύο συλλήψεις για διοργάνωση beach party!

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην παραλία της Δασσιάς, με δεκάδες άτομα να συνωστίζονται μέσα στη θάλασσα, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «οι συλληφθέντες κατελήφθησαν χθες το απόγευμα σε παραλία της Κέρκυρας, να έχουν διοργανώσει υπαίθρια εκδήλωση, παραβιάζοντας την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης δημόσιων εκδηλώσεων, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού».

Εκτός από τη σύλληψη των δύο ατόμων επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 10.000 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, ενώ «οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας», όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.