Αναρχικοί έβαλαν μία πηγάδα έξω από τα γραφείο του κόμματος του Κασιδιάρη και εκείνος το κλώτσησε (pic & vid)

Gazzetta team
Αναρχικοί έβαλαν μία πηγάδα έξω από τα γραφείο του κόμματος του Κασιδιάρη και εκείνος το κλώτσησε (pic & vid)
Η αναρχική συλλογικότητα «Μασόβκα» έβαλε μία πηγάδα έξω από τα γραφεία του κόμματος «Έλληνες Γ.Τ.Π» που ίδρυσε πρόσφατα ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σε κίνηση με αλληγορικό νόημα, προέβη το πρωί της Παρασκευής η αναρχική συλλογικότητα «Μασόβκα».

Μέλη της λοιπόν, πήγαν και τοποθέτησαν έξω από τα γραφεία του κόμματος «Έλληνες Για Την Πατρίδα» που ίδρυσε πρόσφατα ο Ηλίας Κασιδιάρης ένα πηγάδι, ενώ λίγο αργότερα με ανακοίνωσή που εξέδωσε, εξήγησαν τη κίνησή τους αυτή...

«Ονειρεύεται καινούρια τάγματα εφόδου, στρατιωτικές παρελάσεις και πογκρόμ, δάδες και λάβαρα, ταμπούρλα και πολεμικά εμβατήρια,` οραματίζεται την αναβίωση όσων με κόπο έχτισε στις τραμπούκικες χρυσαυγίτικες διμοιρίες. Και εκεί είναι που θα δεχτεί οδυνηρή ήττα.

Το αντιφασιστικό κίνημα με μαχητική εμπειρία πολλών ετών αδημονεί να καλωσορίσει στο πεζοδρόμιο τους έλληνες του Κασιδιάρη. Και να τους μετατρέψει σε «έλληνες για την πηγάδα». Μια τέτοια πηγάδα τοποθετήσαμε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου, έξω από τα γραφεία του νεόδμητου κόμματος στην οδό Κλεισθένους 17.

Τοποθέτηση πηγάδας έξω από τα γραφεία του κόμματος Κασιδιάρη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τοποθέτηση πηγάδας έξω από τα γραφεία του κόμματος Κασιδιάρη. «Μερικές φορές με πιάνει απελπισία και σκέφτομαι ότι...

Δημοσιεύτηκε από Μασόβκα στις Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του πηγαδιού, έφτασε στο σημείο ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ