Εξαφάνιση 10χρονης Ιωάννας στις Αχαρνές: Τι λέει ο πατέρας της

Gazzetta team
Εξαφάνιση 10χρονης Ιωάννας στις Αχαρνές: Τι λέει ο πατέρας της
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αχαρνές με ένα 10χρονο παιδί να αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Ένα 10χρονο κορίτσι από τις Αχαρνές έχει χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου (13/6).

Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Open απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Bγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε το παιδί».

Όπως είπε, το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι τους αλλά σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, στην λεωφόρο Καραμανλή και στην συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε ότι το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από την κατοικία τους.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η μικρή δεν πήγαινε πουθενά «χωρίς τη μητέρα του».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο θείος του παιδιού, το παιδί ζήτησε από τον παππού της, ο οποίος έμενε ακριβώς δίπλα να πάρει μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες του και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πως είναι το κορίτσι

Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.