Επίθεση με βιτριόλι: Ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση στην 35χρονη (pics)

Gazzetta team
Επίθεση με βιτριόλι: Ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση στην 35χρονη (pics)
Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην 35χρονη που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα.

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα που φέρεται ως υπαίτια για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο της εργασίας του θύματος στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το ΑΠΕ, η δικογραφία που διαβιβάζει η Ασφάλεια στον εισαγγελέα αφορά το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατηγορία που εφόσον αποδοθεί στην 35χρονη, τη φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προσωρινής κράτησης. Περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της απείθειας.

Η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα, πιστεύοντας ότι το θύμα σχετιζόταν με άντρα που είχε σχετιστεί και η ίδια. Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 35χρονη θα ζητήσει από τον ανακριτή προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της, αφού ενημερωθεί για τα στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.