Καταγγελία Δημάρχου Αγίας Παρασκευής: «Ηλεκτρονικό το κάλεσμα στο party, ήταν από άλλες περιοχές» (vids)

Gazzetta team
Καταγγελία Δημάρχου Αγίας Παρασκευής: «Ηλεκτρονικό το κάλεσμα στο party, ήταν από άλλες περιοχές» (vids)
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς έδωσε την δική του εξήγηση για το επεισοδιακό party που στήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία της περιοχής.

Την δική του εκδοχή για το τι έγινε χθες το βράδυ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής όπου έλαβε χώρα ένα party με πάνω από 400 άτομα που προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας, έδωσε ο Δήμαρχος της περιοχής, Βασίλης Ζορμπάς.

Με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει οτι ελάχιστοι ήταν κάτοικοι του Δήμου και πως οι περισσότεροι είχαν έρθει από τις γύρω συνοικίες, λέγοντας πως ενώ η Αγία Παρασκευή είναι «καθαρή» από κρούσματα, τέτοιες συμπεριφορές αποτελούν ωρολογιακή βόμβα για την εξάπλωση του κορονοϊού.

«Η πλατεία του Αη- Γιάννη έχει γίνει άβατο εδω και πολλά χρόνια. Η συντριπτική πλειοψηφία των γύρω κατοίκων της πλατείας δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Είχαμε μέχρι προ τινος το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και όχι μόνο. Αυτοί που συγκεντρώνονταν, εκτος ελαχίστων νεαρών από την Αγία Παρασκευή, οι υπόλοιποι έρχονταν από άλλες περιοχές, Σπάτα, Παιανία, Χαλάνδρι, Αιγάλεω, Γλυκά Νερά, Νέα Ιωνία και πάει λέγοντας.

Είναι ωραία η πλατεία μας και την αγαπησε ολη η Αττική ή έχουμε καλή πραμάτια; Μάλλον το δεύτερο. Χθες, σήμερα μετά από πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικών μέσων , με τη λήξη της καραντίνας, μαζεύτηκαν περισσότερα από 800 άτομα !!! Η πολη μας, η Αγία Παρασκευή, στο θέμα κρουσμάτων κορονοιού είναι《ΚΑΘΑΡΗ》 δηλαδή είχαμε ελαχιστα κρούσματα. Τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελουν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορονοιού.

Κάποιοι ισως θεωρούν ότι ως δήμαρχος δεν έπρεπε να ενημερώσω τα αρμόδια όργανα που εκ του νόμου, οφείλουν να προστατεύσουν την κοινωνία από την μεταδοτικότητα της πανδημίας . Βέβαια η αστυνομία δε περίμενε απο μένα να ενημερωθεί, ήταν ήδη ενήμερη από δεκάδες παροικούντες περιξ της πλατείας.

Σήμερα λοιπόν η αστυνομία πήγε στην πλατεία , για να περιφρουρήσει την πόλη , από την παραβατικότητα. Ειμαι υποχρεωμένος, εκ της θέσεως μου να ζητήσω αύριο απο τον ίδιο τον πρωθυπουργό να προστατεύσει την πόλη μας, από την ευρύτατη διακινηση ναρκωτικών και την εξάπλωση του κορονοιού. Όσον αφορά για τις απειλές που δέχομαι από κάποιους , μία απάντηση και μόνο…. αν φοβόμουν θα καθόμουνα σπίτι μου . Οφείλω να προστατέψω την πόλη που με εξέλεξε δήμαρχο και θα το κάνω με όποιοδήποτε κόστος . Περιμένω αύριο και από τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για τά προβλήματα της συγκεκριμένης πλατείας και της ευρύτερης περιοχής».

Η πλατεία του Αη- Γιάννη έχει γίνει άβατο εδω και πολλά χρόνια . Οι συντριπτική πλειοψηφία των γύρω κατοίκων της...

Δημοσιεύτηκε από Βασίλης Ζορμπάς στις Τρίτη, 5 Μαΐου 2020