Πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος (pic)

Gazzetta team
Πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος (pic)
Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στο facebook.

Σε ηλικία 89 ετών ο Μπάμπης Γιωτόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα του Πάσχα κι έκανε τον καλλιτεχνικό χώρο φτωχότερο.

Ως ηθοποιός είχε παίξει σε πολλές παραστάσεις (δούλεψε για 25 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο), σίριαλ και ταινίες. Από τις τελευταίες φορές που εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν στο «Ταμάμ» του ΑΝΤ1, ενώ στο σανίδι ήταν στο «Κατάδικος μου» της Ελένης Ράντου. Είχε παίξει επίσης στο «Μινόρε της Αυγής» και το «Είσαι το ταίρι μου».

Tη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, γράφοντας στο facebook: «Δυστυχώς, με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του ΤΑΣΕΗ έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος, για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου, και ο Χρήστος Αναστασόπουλος, που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου 1931, αλλά μεγάλωσε στη Λάρισα. Ο πατέρας του πέθανε σε ηλικία 38 χρονών, ενώ είχε πολλά αδέρφια και μια σπουδαία μάνα, που ενώ ήταν αγράμματη, ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος.