Drones, μπάρες νερού και κιάλια νυχτερινής όρασης για να αποτραπεί η έξοδος του Πάσχα! (vid)

Gazzetta team
Drones, μπάρες νερού και κιάλια νυχτερινής όρασης για να αποτραπεί η έξοδος του Πάσχα! (vid)
Η αστυνομία πιστεύει ότι αρκετοί θα επιχειρήσουν να φύγουν για τα χωριά τους... νύχτα και για αυτό θα «επιστρατευτούν» μέχρι και κιάλια νυχτερινής όρασης!

Είναι λίγο αστείο, το γεγονός, όμως, ότι δεδομένα ορισμένοι συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να κάνουν του κεφαλιού τους, αναγκάζει την αστυνομία να πάρει δραστικά μέτρα.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στην ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται επί ποδός πολέμου, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι αρκετοί, τελικά, θα γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και θα επιχειρήσουν την... έξοδο του Πάσχα!

Έχουν πραγματοποιηθεί, μάλιστα, ήδη δύο -τουλάχιστον- τηλεδιασκέψεις στο αρχηγείο και έπεσαν στο διαδικτυακό τραπέζι οι χάρτες ύποπτων σημείων...

Είναι, λοιπόν, προετοιμασμένοι στην αστυνομία ακόμα και για νυχτερινό κρυφτό από την Παρασκευή, και ειδικά από την Κυριακή των Βαΐων και μετά! Πολλοί πονηροί, όπως φοβούνται στην ΕΛ.ΑΣ, θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το σκοτάδι για να αποφύγουν τους ελέγχους.

Και πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό; Θα «επιστρατευτούν» μέχρι και κιάλια νυχτερινής όρασης σε κρίσιμα σημεία διέλευσης προς τα δύο εθνικά οδικά δίκτυα, άλλα και στις παρακαμπτήριες οδούς!

Σε συγκεκριμένα σημεία, εξάλλου, θα τοποθετηθούν και μπάρες νερού ως εμπόδια με ελεγχόμενη διέλευση για έλεγχο των δικαιολογητικών, γιατί δεν επαρκεί ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας για όλη αυτή την κολοσσιαία επιχείρηση αποτροπής των εξοδούχων.

Φυσικά, θα αναπτυχθεί όλος ο στόλος των drones, για να ενημερώνει τις επίγειες δυνάμεις για το τι συμβαίνει στο έδαφος. Τον ίδιο ρόλο θα έχουν και τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ, άλλα πιθανότατα και της πυροσβεστικής.