Αντιπρύτανης του ΑΠΘ λέει πως ο κοροναϊός είναι κατασκευασμένος και υπάρχει εμβόλιο από πριν (vid)

Gazzetta team
Αντιπρύτανης του ΑΠΘ λέει πως ο κοροναϊός είναι κατασκευασμένος και υπάρχει εμβόλιο από πριν (vid)
Την πεποίθησή του πως ο νέος κοροναϊός είναι κατασκευασμένος και μάλιστα, υπάρχει εμβόλιο από πριν την εξάπλωσή του και η ανακοίνωσή του θα εξαρτηθεί από τους λόγους σκοπιμότητας, εξέφρασε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΠΘ...

Άστοχες -τουλάχιστον- δηλώσεις από τον αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΠΘ, Ανδρέα Γιαννακουδάκη, που μίλησε στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στην TV100...

Ο αντιπρύτανης εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο νέος κοροναϊός είναι κατασκευασμένος και μάλιστα, πιστεύει πως έχει ανακαλυφθεί ήδη εμβόλιο, από πριν την εξάπλωσή του, και απλά δεν το ανακοινώνουν για λόγους σκοπιμότητας!

Πιστεύει, δηλαδή, σε μια θεωρία συνωμοσίας -και καλά κάνει. Είναι δικαίωμά του, όπως είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει στους εξωγήινους και ότι ο Έλβις Πρίσλεϊ ζει.

Είναι άλλο, όμως, να λέγονται τέτοια πράγματα σε καφενεία ή να τα συζητάμε μεταξύ μας ή, τέλος πάντων, πράγματι να πιστεύει κάποιος ότι ο νέος κοροναϊός είναι κατασκευασμένος σε κάποιο εργαστήριο και ότι υπάρχει ήδη το εμβόλιο για την καταπολέμησή του, αλλά δεν το ανακοινώνουν για τον οποιονδήποτε λόγο, και άλλο να βγαίνει ένας αντιπρύτανης και να μιλάει για αυτό το πράγμα δημόσια χωρίς να έχει αποδειχθεί το παραμικρό.

Τόνισε, εξάλλου, πως «όλα τα μέτρα, μικρό αποτέλεσμα μπορούν να έχουν».

«Εγώ πιστεύω ότι ο ιός αυτός είναι κατασκευασμένος. Και μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει, δηλαδή, αυτήν τη στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί, εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτόν τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα, μικρό αποτέλεσμα μπορούν να έχουν».