Οι πρώτες φωτογραφίες του τραυματισμένου Ινδαρέ (pics)

Gazzetta team
Οι πρώτες φωτογραφίες του τραυματισμένου Ινδαρέ (pics)
Φωτογραφίες του Δημήτρη Ινδαρέ, που δείχνουν τα τραύματά του, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Χαμηλούς τόνους κρατάει ο σκηνοθέτης.

Μετά το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ, που απορεί με την επιθετική στάση των αστυνομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του τραυματισμένου σκηνοθέτη, ο οποίος, θυμίζουμε, συνελήφθη, μαζί με τους γιους του στο Κουκάκι.

Τις φωτογραφίες, μάλιστα, η αξιωματική αντιπολίτευση συνοδεύει και με την εξής ανακοίνωση:

«Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη.

Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Ινδαρέ, όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη και αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης.

Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη.

Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς».

Τι λέει ο σκηνοθέτης

Την ίδια ώρα, ο κος Ινδαρές κρατάει χαμηλούς τόνους. Μιλώντας στο πατρινό thebest.gr για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες δύο μέρες, ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δεν έχουν καμία ανάμειξη.

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας.

Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε.

Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό, θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις, όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα».