Έλληνες φοιτητές που ξενυχτούν... κατασκευάζοντας μονοθέσια! (vid)

Gazzetta team
Έλληνες φοιτητές που ξενυχτούν... κατασκευάζοντας μονοθέσια! (vid)
Μπορεί κάποιοι να έχουν συνδέσει την φοιτητική ζωή με ξενύχτια διασκέδασης, όμως η ομάδα Prom Racing αποδεικνύει το αντίθετο, χάνοντας τον ύπνο της για να φτιάξει μονοθέσια.

Για πολλούς η φοιτητική ζωή σημαίνει χαλαρές στιγμές με παρέες, ξενύχτια διασκέδασης, άπειρες βόλτες και λεφτά από τους γονείς. Είναι όμως έτσι; Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι.

Υπάρχουν όμως και αυτές που δείχνουν το αντίθετο, όπως για παράδειγμα η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που ασχολείται με την κατασκευή μονοθέσιων αυτοκινήτων και φιλοξενήθηκε στο ρεπορτάζ του Alpha και της Έφης Αλεβίζου.

Ο Θ. Σάλτας που είναι αρχηγός της Prom Racing μιλώντας στην κάμερα επεσήμανε πως δεν υπάρχουν ωράρια ή αργίες στην ενασχόλησή τους αυτή, καθώς ακόμα και Πάσχα ή Χριστούγεννα πηγαίνουν για να δουλέψουν στα μηχανήματα που τους προσφέρει το ΕΜΠ. «Έχω κοιμηθεί μία μέρα σπίτι μου εδώ και δύο εβδομάδες», συμπλήρωσε.

Η Β. Λούμη που είναι υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Prom Racing επεσήμανε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που υπάρχει, το οποίο πάει πίσω την όλη προσπάθεια που γίνεται, ωστόσο παρά τα εμπόδια που παρουσιάζονται αρκετά πρώην μέλη της ομάδας έχουν βρει δουλειά σε μεγάλες ευρωπαϊκές.

Δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha...