Ελεύθερος και πάλι ο 37χρονος που ρίχνει βενζίνη σε γυναίκες

Gazzetta team
Ελεύθερος και πάλι ο 37χρονος που ρίχνει βενζίνη σε γυναίκες
Ελεύθερος κυκλοφορεί ξανά από χθες ο 37χρονος που είχε συλληφθεί να ρίχνει βενζίνη στα πρόσωπα γυναικών που περνούν από μπροστά του, καθώς οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας.

Ο 37χρονος, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς την τοπική κοινωνία με τις επιθέσεις του σε ανυποψίαστες γυναίκες, εντοπίστηκε από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για ακούσια νοσηλεία, μετά από εισαγγελική εντολή.

Στο Νοσοκομείο Βόλου, όπως που μεταφέρθηκε, οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι δεν πρέπει να νοσηλευτεί και μετά την εξέλιξη αυτή, αφέθηκε ελεύθερος ξανά.

Τελευταίο θύμα του 37χρονου, που σχεδόν πάντα κρατάει ένα μπουκάλι βενζίνη για να εισπνέει, είναι μια 45χρονη γυναίκα, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 5.30 το απόγευμα, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει την οδό Πέτρου και Παύλου στη Ν. Ιωνία. Ο δράστης την πλησίασε και της πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο. «Με την άκρη του ματιού της, είδε τον άνδρα και ευτυχώς έκλεισε τα μάτια της, με αποτέλεσμα να λιώσουν τα γυαλιά ηλίου που φορούσε και να υποστεί εγκαύματα Α’ βαθμού στα μάτια.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος, σύμφωνα με το magnesianews.gr αντιμετωπίζει προβλήματα, έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινωνία με ανάλογες ενέργειες και σε δίκη που είχε, επειδή πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας 20χρονης, είχε καταθέσει ότι αγοράζει τη βενζίνη για να την εισπνέει, ενώ είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, μετά την καταδίκη του για επικίνδυνη σωματική βλάβη.