Συνελήφθη με 1 λίτρο «σιρόπι βιασμού» υπάλληλος του αεροδρομίου Μυκόνου!

Gazzetta team
Συνελήφθη με 1 λίτρο «σιρόπι βιασμού» υπάλληλος του αεροδρομίου Μυκόνου!
Δύο εβδομάδες παρακολουθούσε τον 26χρονο άνδρα η αστυνομία, που θεωρεί πως η υπόθεση έχει μεγάλο βάθος...

Ένας άνδρας 26 ετών, υπάλληλος του αεροδρομίου της Μυκόνου, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/8), μετά από παρακολούθηση δύο εβδομάδων, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες GBL, το λεγόμενο, δηλαδή, «σιρόπι βιασμού»!

Η υπόθεση, θεωρεί η αστυνομία, έχει πολύ μεγάλο βάθος και έχει σοκάρει, όπως είναι λογικό, το νησί.

Πριν από λίγες μέρες, και έπειτα από καταγγελίες, όπως προείπαμε, που κρίθηκαν εξαιρετικά σοβαρές, συστάθηκε ειδική ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους αξιωματικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου και αστυνομικούς από το ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής και της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον 26χρονο υπάλληλο αλβανικής καταγωγής για, περίπου, δύο εβδομάδες.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, λοιπόν και μετά από οργανωμένη επιχείρηση, η αστυνομία συνέλαβε τον εν λόγω υπάλληλο και κατάσχεσε, τελικά, περισσότερο από ένα λίτρο GBL, ποσότητα μεθαμφεταμίνης, κεταμίνης, ecstasy, 1800 νάιλον συσκευασίες, 50 σύριγγες ινσουλίνης και μία ζυγαριά ακριβείας! Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι όλα τα παραπάνω τα είχε για... προσωπική χρήση, κάτι, φυσικά, που δεν έπεισε τις Αρχές.

Το «σιρόπι βιασμού», να σημειώσουμε, είναι ένα άχρωμο και άοσμο υγρό, που δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ένα ποτήρι με καθαρό νερό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, προκαλεί αναστολή των σεξουαλικών αντιδράσεων, ζάλη και προσωρινή απώλεια μνήμης...

Η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών από τα κεντρικά του Λιμενικού (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ), της ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής και της Θεσσαλονίκης κάνουν φύλλο και φτερά όλα τα στοιχεία, καθώς ανησυχούν πως η υπόθεση μόλις τώρα άρχισε να ξετυλίγεται...