Με Μπουτάρη και Νοτοπούλου τα εγκαίνια της Έκθεσης Κάνναβης στη Θεσσαλονίκη (pics & poll)

Gazzetta team
Με Μπουτάρη και Νοτοπούλου τα εγκαίνια της Έκθεσης Κάνναβης στη Θεσσαλονίκη (pics & poll)
Με την παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης έγιναν τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης "Salonica Cannabis Expo" στην συμπρωτεύουσα. Ψηφίστε στο poll αν συμφωνείτε με την αποποινικοποίηση της κάνναβης για αποκλειστικά φαρμακευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς;

Μία έκθεση διαφορετική από τις υπόλοιπες λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, με κύριο θέμα την κάνναβη.

H "Salonica Cannabis Expo" εγκαινιάστηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Porto Palace, ενώ το παρόν έδωσαν τόσο ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης αλλά κι η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι επιλέξουν να την επισκεφθούν θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μία πλούσια γκάμα προϊόντων όπως: φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόρους, δομικά υλικά, αγροτικό και βιομηχανικό εξοπλισμός και εφαρμογές.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σχετικές ομιλίες από γιατρούς κι ασθενείς σχετικά με τις φαρμακευτικές χρήσεις της κάνναβης.

Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε την αναγκαιότητα να «εκσυγχρονιστούμε μέσω της νομιμοποίησης της καλλιέργειας και της χρήσης κάνναβης για βιομηχανικούς, φαρμακευτικούς και ψυχαγωγικούς λόγους», ενώ δεν παρέλειψε να συγκρίνει την κάνναβη με το αλκοόλ αναφέροντας «για αυτούς που ανησυχούν για τη νομιμοποίηση της κάνναβης, το αλκοόλ το ίδιο πράγμα δεν είναι; Αν πιεις λίγο περνάς καλά, αν πιεις πολύ μεθάς».

Πείτε μας τη γνώμη σας