Κατέληξε 62χρονος που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό, στους 87 οι νεκροί

Gazzetta team
Κατέληξε 62χρονος που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό, στους 87 οι νεκροί
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ακόμη ένα όνομα προστέθηκε στην μεγάλη λίστα των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, καθώς κατέληξε ένας 62χρονος που νοσηλευόταν.

Στους 87 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, κατέληξε 62χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Νωρίτερα ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η νεκροτομή των 86 νεκρών που είχαν μεταφερθεί στην Υπηρεσία.

Πλέον, η διαδικασία περνά στην αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ταυτοποίηση συμμετέχουν και Γερμανοί γενετιστές.

Ήδη συγγενείς αγνοούμενων έχουν δώσει γενετικό υλικό ενώ ήδη κάποιοι έχουν δώσει και δεύτερο δείγμα για να βοηθήσουν στη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Παρασκευής ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού, Χρύσας Σπηλιώτη, που παραμένει αγνοούμενη.

Οι ενήλικες τραυματίες είναι 49

Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των 10 εγκαυματιών που παραμένουν στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Συνολικά στα νοσοκομεία παραμένουν για νοσηλεία 49 ενηλικές εγκαυματίες καθώς πήραν εξιτήριο κάποιοι από αυτους που νοσηλεύονταν σε αυτά τις τελευταίες ημέρες.

Ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Παίδων είναι σταθερός. Η κατάσταση των 4 παιδιών κρίνεται καλή και δεν αποκλείεται κάποια από αυτά να πάρουν εξιτήριο σήμερα Παρασκευή ή τη Δευτέρα.