Αποζημίωση 150.000 ευρώ στην μητέρα του 5χρονου που σκοτώθηκε από ροντβάιλερ

Gazzetta team
Αποζημίωση 150.000 ευρώ στην μητέρα του 5χρονου που σκοτώθηκε από ροντβάιλερ
Υπενθυμίζεται πως ο 5χρονος σκοτώθηκε το Πάσχα του 2016 όταν δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ κατά τη διάρκεια επίσκεψης που είχε πάει με τη μητέρα του σε φιλικό σπίτι.

Ποσό άνω των 150.000 ευρώ επιδίκασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης στη μητέρα του 5χρονου που σκοτώθηκε από δύο ροτβάιλερ.

Το Πρωτοδικείο Κοζάνης επιδίκασε αποζημίωση 150.000 ευρώ στη μητέρα, ενώ με τη συγκεκριμένη απόφαση αναγνωρίζεται πως στο συμβάν δεν είχε καμία ευθύνη η μητέρα, σύμφωνα με το kozan.gr.

Η μητέρα του 5χρονου παλαιότερα είχε εκφράσει την οργή της για τα όσα είχαν ακουστεί για το θάνατο του γιου της και είχε καταφερθεί κατά των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ: «Από την ημέρα που είδα το παιδί μου να ψυχορραγεί μέσα στα δόντια αυτών των σκυλιών, έχω κλειστεί στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτές τις σκληρές εικόνες και κάθε μέρα που περνάει καταρρέω. Δεν αντέχω να ακούω στα δικαστήρια ότι το παιδί μου έχασε τη ζωή του, στον κήπο της Εδέμ. Δίνουν ψεύτικη εικόνα για το μέρος στο οποίο το παιδί μου έχασε τη ζωή του. Δυο τελάρα ήταν ως μέτρο προστασίας ανάμεσα στο παιδί μου και στα σκυλιά».

Η άτυχη μητέρα θυμάται όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο μεσημέρι και «επιτίθεται» στους ιδιοκτήτες των σκυλιών για αυτά που υποστηρίζουν: «'Όλα έγιναν μπροστά μου, εγώ προσπάθησα να σώσω το παιδί μου από τα δόντια τους και με τραυμάτισαν στα χέρια. Εγώ με τον σύντροφο μου πήγαμε το παιδί στο νοσοκομείο με πληγές και αυτοί τώρα δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη. Δηλώνουν ότι αρνούνται την ευθύνη τους και ότι τα σκυλιά έκαναν τη δουλειά τους ως φύλακες. Ούτε μια συγγνώμη για τη ψυχούλα που χάθηκε, τόσο βίαια».

Πηγή: reader.gr