Έπαιξαν μπουνιές για τα ντουλαπάκια πάνω από τα καθίσματα αεροπλάνου!

Gazzetta team
Έπαιξαν μπουνιές για τα ντουλαπάκια πάνω από τα καθίσματα αεροπλάνου!
Στα χέρια πιάστηκαν επιβάτες πτήσης της Tunisair για τα ντουλαπάκια πάνω από τα καθίσματα του αεροπλάνου.

Λογικό να εκνευριστείς γιατί μερικοί βάζουν μέχρι και τα... προικιά τους στα ντουλαπάκια του αεροπλάνου και εσύ μένεις με τις τσάντες σου αγκαλιά, αλλά όχι και έτσι!

Οι επιβάτες της πτήσης TU216 που ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Τυνησία δεν κατάφεραν να επιδείξουν καμία ψυχραιμία, καθώς, όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, έπαιξαν μπουνιές και δεν έλεγαν να ηρεμήσουν με τίποτα!

Η διαφωνία ξεκίνησε ανάμεσα σε δύο γυναίκες, αλλά πολύ γρήγορα ενεπλάκησαν και άλλοι επιβάτες, ενώ οι φροντιστές προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τους ηρεμήσουν. Οι επιβάτες ωστόσο συνέχιζαν απτόητοι να καβγαδίζουν και κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας άνδρας τραβάει μία γυναίκα από τα μαλλιά και έπειτα τη χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι. Ο άνδρας την αφήνει από τα χέρια του όταν ένας από τους φροντιστές μπαίνει κυριολεκτικά στη μέση και το βίντεο τελειώνει με τους επιβάτες όρθιους στο διάδρομο να ουρλιάζουν ο ένας στον άλλον.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, η πτήση καθυστέρησε πέντε ώρες εξαιτίας του απίστευτου καυγά ενώ γίνεται έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ