ΗΠΑ: Συνελήφθη ένοπλος άντρας σε σούπερ μάρκετ, απεφεύχθη μακελειό

Gazzetta team
ΗΠΑ: Συνελήφθη ένοπλος άντρας σε σούπερ μάρκετ, απεφεύχθη μακελειό
Ένας νεαρός άνδρας που είχε μαζί του έξι πυροβόλα όπλα, μεταξύ αυτών ένα τουφέκι, συνελήφθη μέσα σε σούπερ μάρκετ, στα περίχωρα της Ατλάντα.

Στη σύλληψη ενός νεαρού που είχε έξι όπλα μέσα σε σούπερ μάρκετ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Ατλάντα.

Το περιστατικό σημειώθηκε δύο ημέρες μετά την επίθεση σε ένα σούπερ μάρκετ στο Κολοράντο, η οποία ακολούθησε επίσης μια άλλη ένοπλη επίθεση, την περασμένη εβδομάδα, σε ινστιτούτα μασάζ στην Ατλάντα.

Εκτός από το μικρό οπλοστάσιο που είχε και τα διαφόρων ειδών πολεμοφόβια, ο 22χρονος άνδρας φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ένας πελάτης τον είδε να μπαίνει στο κατάστημα κρατώντας το τουφέκι στο χέρι του, κατόπιν να πηγαίνει ήρεμα στην τουαλέτα. Ο μάρτυρας ειδοποίησε, στη συνέχεια, τους υπεύθυνους.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο ύποπτος, που ονομάζεται Ρίκο Μάρλεϊ, είχε πρόθεση να διαπράξει μια επίθεση σε αυτό το σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Publix στην πόλη Ατλάντικ Στέισον. Κατηγορείται για απόπειρα επίθεσης και παράνομη οπλοφορία και έχει προφυλακιστεί.

Η αστυνομία της Ατλάντα επιβεβαίωσε τη γνησιότητα μιας φωτογραφία όπου διακρίνονται τα όπλα που κατασχέθηκαν από τον ύποπτο: ένα τουφέκι, μια καραμπίνα, ένα περίστροφο, τρία πιστόλια, δεσμίδες φυσιγγιών και τουλάχιστον δύο μαχαίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ