Σκύλος σταμάτησε αυτοκίνητα για να βοηθήσουν το αφεντικό τoυ που είχε λιποθυμήσει (vid)

Gazzetta team
Σκύλος σταμάτησε αυτοκίνητα για να βοηθήσουν το αφεντικό τoυ που είχε λιποθυμήσει (vid)
Ο σκύλος βλέποντας οτι το πρώτο αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, έκλεισε τον δρόμο στο επόμενο για να αναγκάσει τον οδηγό να βοηθήσει το αφεντικό του.

Δεν λένε άδικα οτι τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Το περιστατικό που έγινε την Τρίτη το πρωί στην Οτάβα το επιβεβαιώνει.

Εκεί λοιπόν, η Haley Moore είχε βγάλει για βόλτα τον ενάμιση ετών ποιμενικό της, που τον φωνάζει Clover, όταν ξαφνικά ένιωσε μία αδιαθεσία.

«Το μόνο που θυμάμαι αμέσως μετά είναι να ανοίγω τα μάτια μου, να είμαι μέσα σε ένα ασθενοφόρο και να αναρωτιέμαι τι έγινε», είπε η νεαρή κοπέλα αναφορικά με την περιπέτεια που πέρασε.

Το γεγονός οτι αυτή τη στιγμή είναι καλά και ψάχνει να δει τι ήταν αυτό που την οδήγησε στο λιποθυμικό επεισόδιο, το οφείλει στον σκύλο της.

Το video δείχνει τον... σωτήρα

Ακριβώς απέναντι από το σημείο που έπεσε η Haley Moore, υπήρχε ένα σπίτι, το οποίο είχε κάμερα ασφαλείας και κατέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί στο μεσοδιάστημα.

Λίγο μετά αφού η 21χρονη λιποθύμησε, ένα αυτοκίνητο πέρασε από το σημείο, όμως δεν σταμάτησε. Ακολούθησε και άλλο, όμως αυτή τη φορά ο Clover αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Αφού φρόντισε το λουρί να μην εμποδίσει τις κινήσεις του, βγήκε στον δρόμο και έκλεισε τον δρόμο στο όχημα.

«Ήταν εντυπωσιακό. Ο σκύλος μου έκλεισε τον δρόμο. Που μπλόκαρε την πορεία», είπε Dryden Oatway που αμέσως βγήκε από το όχημά της για να δει τι είχε συμβεί: «Όλη την ώρα κοιτούσε την Hailey. Κρατούσε απόσταση από εμένα, αλλά φρόντισε να δει αν το αφεντικό της ήταν καλά».

Η 21χρονη επιχείρησε να βρει βοήθεια από έναν γείτονα και όταν γύρισε βρήκε ακόμα ένα αυτοκίνητο να έχει σταματήσει χάρη στον Clover, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο που είχε κληθεί και παρέλαβε την Haley Moore, η οποία ακόμα ψάχνει να βρει τι ήταν αυτό που την έκανε να λιποθυμήσει.

Σίγουρα όμως το γεγονός οτι έχει τον Clover δίπλα της, την κάνει να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ