Τέσσερις άστεγοι κέρδισαν 50.000 σε τυχερό παιχνίδι με δελτίο αξίας 1 ευρώ

Gazzetta team
Τέσσερις άστεγοι κέρδισαν 50.000 σε τυχερό παιχνίδι με δελτίο αξίας 1 ευρώ
Οι άστεγοι στην Γαλλία ζητιάνευαν και ένας πελάτης του καταστήματος βγήκε και τους έδωσε ένα δελτίο αξίας ενός ευρώ, με το οποίο και κέρδισαν 50.000.

Τέσσερις άστεγοι ζητιάνευαν μπροστά από ένα μπαρ στη Βρετάνη, στη δυτική Γαλλία και ένας πελάτης τους έδωσε ένα τυχερό δελτίο. Με αυτό κέρδισαν 50.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων (FDJ).

«Ζητιάνευαν κοντά στο μπαρ Minuit στη Βρέστη, ένας πελάτης βγήκε από το κατάστημα και αποφάσισε να τους δώσει το δελτίο του αξίας 1 ευρώ», περιγράφει η FDJ, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

«Φανταστείτε την έκπληξη που ένιωσαν οι τέσσερις νέοι, όταν ανακάλυψαν ότι είχαν κερδίσει όχι 5 ευρώ, αλλά 50.000 ευρώ!».

Οι τέσσερις άστεγοι, ηλικίας περίπου 30 ετών σύμφωνα με την FDJ, μοιράστηκαν τα κέρδη, πήραν δηλαδή ο καθένας τους 12.500 ευρώ.

«Είχαν μείνει εμβρόντητοι, όμως τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στο μυαλό τους», περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο η γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων. Είπαν μάλιστα στη FDJ ότι δεν γνωρίζουν προς το παρόν τι θα κάνουν με τα χρήματα, όμως, σκοπεύουν, καταρχάς, να φύγουν από την πόλη της Βρέστης.