Η στιγμή της απαγωγής κοριτσιού σε βενζινάδικο, ενώ η μητέρα του πλήρωνε στο ταμείο (vid)

Gazzetta team
Η στιγμή της απαγωγής κοριτσιού σε βενζινάδικο, ενώ η μητέρα του πλήρωνε στο ταμείο (vid)
Η αστυνομία τον βρήκε μετά από δυο ώρες χωρίς να προλάβει να πειράξει το κορίτσι.

Ένας άνδρας απήγαγε ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών, έξω από βενζινάδικο.

Συγκεκριμένα μια κάμερα ασφαλείας στην πόλη Boryspil της Ουκρανίας, περίπου 25 μίλια ανατολικά του Κίεβου, δείχνει έναν άντρα ντυμένο με μαύρη φόρμα και σκούρο τζιν να οδηγεί την τετράχρονη Elizaveta Kolisnichenko στο πίσω μέρος ενός λευκού αυτοκινήτου καθώς πληρώνει η μητέρα της στο ταμείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας έβαλε το κορίτσι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο πατέρας του κοριτσιού ήταν επίσης κοντά, ανέφερε ένας μάρτυρας.

«Ο μπαμπάς ήταν στο αυτοκίνητο, η μητέρα της πήγε στο βενζινάδικο μαζί της και ενώ η γυναίκα στεκόταν στο ταμείο, το κορίτσι κοίταζε παιχνίδια», δήλωσε ο μάρτυρας.

Αφού οι γονείς της ανέφεραν την απαγωγή, η αστυνομία κινητοποίησε όλους τους διαθέσιμους αξιωματικούς, συμπεριλαμβανομένων των ντετέκτιβ, για να εντοπίσει τον απαγωγέα.

Τελικά βρέθηκε μέσα σε δύο ώρες μαζί με το κορίτσι κοντά στο αεροδρόμιο Boryspil, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Κιέβου Αντρέι Νεμπίτοφ.

«Παρά τις δυσκολίες της έρευνας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τον απαγωγέα μέσα σε δύο ώρες και να σώσουν το κορίτσι», δήλωσε η αστυνομία.

«Ο δράστης ήταν ένας 29χρονος άνδρας, κάτοικος της περιοχής και το κορίτσι επέστρεψε στους γονείς του χωρίς να πάθει τίποτα, αφού είναι καλά στην υγεία του», τόνισαν οι Αρχές.

Κατά τη σύλληψη, ο άντρας «ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε απαγάγει το παιδί με εγκληματική πρόθεση», σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Ο 29χρονος άντρας, ο οποίος δεν έχει ακόμη κατονομαστεί, είναι υπό κράτηση.