Παρίσι: Προβλημάτισαν οι εικόνες συνωστισμού στους πανηγυρισμούς των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Gazzetta team
Παρίσι: Προβλημάτισαν οι εικόνες συνωστισμού στους πανηγυρισμούς των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)
Ο συνωστισμός των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη νίκη στο Champions League, χωρίς αποστάσεις και μέτρα προβλημάτισε τους αρμόδιους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε στον τελικό του Champions League μετά την νίκη της επί της Λειψίας με 3-0.

Έτσι οι οπαδοί της βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού το βράδυ της Τρίτης (18/8) να πανηγυρίσουν, χωρίς να τηρούν αποστάσεις.

Η εικόνα αυτή προκάλεσε ανησυχία λόγω του κορονοϊού και η εκπρόσωπος του Δήμου του Παρισιού, Αν Σουρί, τόνισε πως αναφέρθηκε στην περίπτωση που η Παρί Σεν Ζερμέν κατακτήσει το τρόπαιο και ενδέχεται χιλιάδες οπαδοί να συνωστιστούν για να πανηγυρίσουν στο Παρίσι.

«Δεν θα πρέπει αυτή η γιορτή να γίνει γιορτή του κορονοϊού» τόνισε στην τηλεόραση BFMTV και είπε πως ζήτησε από τους αρμόδιους να απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις σε δημόσιους χώρους εν όψει του τελικού της Κυριακής.

«Εγώ λέω κατά βάση στην αστυνομία: Ας απαγορεύσουμε τις συγκεντρώσεις. Βρεθείτε στην λεωφόρο Ηλυσίων Πεδίων, βρεθείτε στα σημεία όπου οι νέοι θα βρεθούν. Οι οπαδοί μπορούν να βγουν στα παράθυρά τους, με σημαίες αν το θέλουν» ανέφερε και πρόσθεσε πως θα μπορούσαν ακόμη να συναντηθούν περιορισμένα σε καφέ αν το θέλουν, αλλά όχι μαζικά σε δημόσιους χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των οπαδών στους δρόμους για την πρόκριση (vid)