Πουλάει ακίνητο 300.000 αλλά δεν το αγοράζει κανείς λόγω της διακόσμησης (pics & vid)

Gazzetta team
Πουλάει ακίνητο 300.000 αλλά δεν το αγοράζει κανείς λόγω της διακόσμησης (pics & vid)
Το ακίνητο δεν πωλείται λόγω της εναλλακτικής και ιδιαίτερης διακόσμησής του αφού ήθελε να το κάνει ξενοδοχείο της αγάπης.

Η ιδιοκτήτρια ενός ακινήτου που προοριζόταν για να χρησιμοποιηθεί ως «ξενοδοχείο αγάπης» στη βόρεια Ολλανδία αποκάλυψε ότι έχει πρόβλημα να το πουλήσει, το οποίο έχει σχεδιαστεί με ένα μοναδικό, μοντέρνο στυλ pop art.

Το σπίτι των 300.000 λιρών (περίπου 320.000 ευρώ), που βρίσκεται σε ένα κτίριο στο Gedempte Raamgracht στην ολλανδική πόλη του Χάρλεμ, φαίνεται αρκετά απλό εξωτερικά, αλλά μόλις μπει κάποιος μέσα βλέπει ζωηρούς, ρομαντικούς εσωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου του δαπέδου - τοιχογραφίες και φώτα νέον.

Συγκεκριμένα έχει μια ιδιαίτερη διακόσμηση που παραπέμπει στην αγάπη και το σεξ.

Η Willemijn αποφάσισε να δώσει στο σπίτι ένα «στυλ pop art» για ζευγάρια που φαντάζονταν ένα ρομαντικό διάλειμμα από την καθημερινότητά σε αυτό που θα ήταν το μίνι «ερωτικό ξενοδοχείο» της - το οποίο ήλπιζε να απέχει πολύ από τα απλά, άψυχα δωμάτια που διατίθενται αλλού.

Όπως είπε: «Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που ήταν εναλλακτικό και να διαφέρει με όλα τα θαμπά λευκά δωμάτια του ξενοδοχείου με γκρι κλινοσκεπάσματα».

Η ιδιοκτήτρια Willemijn de Lint είπε ότι θα πρέπει να διακοσμήσει ξανά το σπίτι εάν δεν μπορέσει να βρει αγοραστή μέχρι το τέλος του μήνα, αφού δέχτηκε ότι ίσως χρειαστεί να το βάψει ολόκληρο με ένα πιο ουδέτερο λευκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ