Μικρός Αφροαμερικανός παίζει μπάσκετ στην αυλή του και κρύβεται μόλις βλέπει περιπολικό (vid)

Gazzetta team
Μικρός Αφροαμερικανός παίζει μπάσκετ στην αυλή του και κρύβεται μόλις βλέπει περιπολικό (vid)
Το παιδί απάντησε στον πατέρα του πως αυτό το έκανε επειδή σκότωσαν τον Τζορτζ Φλόιντ.

Ένα βίντεο που δείχνει ένα νεαρό αγόρι, Αφροαμερικανός, στο Κονέκτικατ να κρύβεται πίσω από ένα αυτοκίνητο μόλις είδε περιπολικό έχει γίνει viral.

Το παιδί έπαιζε μπάσκετ στον δρόμο του σπιτιού του όταν είδε ένα περιπολικό και κατευθείαν πήγε να κρυφτεί πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Μόλις το περιπολικό απομακρύνεται εκείνος ξεκινάει να παίζει ξανά.

Ο πατέρας του παιδιού, Stacey Pierre-Louis, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, ρωτώντας τους ακολούθους του «γιατί αισθάνεται ότι πρέπει να κρυφτεί όταν δεν κάνει κάτι λάθος;».

Ο πατέρας του λέει ότι αμφιταλαντεύτηκε για το αν θα δημοσιεύσει το βίντεο. «Ζω σε μια εύπορη γειτονιά στο Trumbull με ένα πραγματικά καλό σχολικό σύστημα. Αυτό το παιδί έχει όλη την ευκαιρία να κάνει / να είναι ό, τι θέλει, σε αντίθεση με πολλά παιδιά που μοιάζουν με αυτόν, επειδή δεν έχουν τους πόρους. πρέπει να κρυφτεί όταν δεν κάνει κάτι λάθος;

Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό όταν έφτασε στο σπίτι και απάντησε: «Επειδή σκότωσαν τον Τζορτζ Φλόιντ. Με έκπληξη, απάντησα, εντάξει παιδί μου. Δεν ήξερα και ακόμα δεν ξέρω τι να του πω για να το κάνω καλύτερο. Ένας διευθυντής στη δουλειά μου, μου είπε να του πω ότι το να κάνει ό, τι έκανε είναι γελοίο και ότι πρέπει να τον διδάξω να μην φοβάται την αστυνομία. Βαθιά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια… Δεν έμαθε αυτή τη συμπεριφορά στο σπίτι. Βλέπουμε ταινίες, ώστε να μην βλέπει ειδήσεις και δεν μιλάμε αρνητικά για την αστυνομία. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε στα σχόλια, αλλά σκεφτείτε τον εαυτό σας .. Τι θα λέγατε;» έγραψε στην ανάρτηση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stacey Pierre-Louis (@lacetight) στις

Μάλιστα το συγκεκριμένο βίντεο το δημοσίευσε και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στον λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας «Μου ραγίζει την καρδιά».