Οδηγίες σε οίκους ανοχής: Οι στάσεις που επιτρέπονται, οι απαγορεύσεις και η διάρκεια του ραντεβού (pics)

Gazzetta team
Οδηγίες σε οίκους ανοχής: Οι στάσεις που επιτρέπονται, οι απαγορεύσεις και η διάρκεια του ραντεβού (pics)
Ποιες στάσεις θα επιτρέπονται, πόσο θα διαρκεί κάθε ραντεβού και τι προφυλάξεις θα λαμβάνονται.

Ένας από τους πολλούς κλάδους που υπέστη πλήγμα από τον κορονοϊό είναι και αυτός της ερωτικής βιομηχανίας και συγκεκριμένα των οίκων ανοχής. Η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν, όμως σιγά σιγά πλέον, ετοιμάζονται να ξεκλειδώσουν το λουκέτο...

Για παράδειγμα στην Ελβετία, αυτό θα γίνει στις 6 Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα και ήδη υπάρχουν οι πρώτες συζητήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ξεκινήσει η λειτουργία τους.

Το σωματείο «ProKoRe» κατέθεσε τις προτάσεις του στους αρμόδιους και στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, ενώ τις δημοσιοποίησε και στο επίσημο site του.

Οι δύο στάσεις

Το σημαντικότερο θέμα είναι οι ερωτικές στάσεις, τις οποίες θα μπορούν κάνουν οι εργαζόμενες και οι πελάτες, προκειμένου να αποφύγουν την μόλυνση. Όπως αναφέρεται λοιπόν εκεί, προτείνετε να επιτρέπονται μόνο δύο: Το «doggy style» που η γυναίκα στηρίζεται στα χέρια και στα γόνατά της και το «reverse cowgirl» όπου η εργαζόμενη είναι πάνω από τον πελάτη που είναι ξαπλωμένος, έχοντας όμως πλάτη στο πρόσωπό του.

Οι προφυλάξεις

Από εκεί και πέρα, η χρήση του προφυλακτικού παραμένει αυτονόητη, ενώ οι κοπέλες που δουλεύουν σε οίκους ανοχής θα πρέπει να φοράνε μάσκες και γάντια. Κάτι που σημαίνει οτι τα φιλιά, μάλλον πάνε προς απαγόρευση...

Το δωμάτιο θα πρέπει να αερίζεται για 15 λεπτά μεταξύ των δύο επισκεπτών, ενώ τα σεντόνια και οι πετσέτες θα πρέπει να πλένονται σε θερμοκρασία, τουλάχιστον 60 βαθμών.

Θα υπάρχει εντολή να μην ακουμπούν τα ρούχα των πελατών, ο οποίος θα πρέπει να αφήνει στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να γίνει ιχνηλάτηση επαφών σε περίπτωση που υπάρξει κρούσμα.

Αυτό βέβαια ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην μείωση της πελατείας, καθώς αρκετοί δύσκολα θα δεχθούν να αφήσουν τα στοιχεία τους. Έστω και αν αυτά θα διατηρούνται σε αρχείο για τέσσερις εβδομάδες.

Τέλος, κάθε ραντεβού θα έχει διάρκεια 15 λεπτών.

Τι γίνεται στην Ελλάδα

Στην χώρα μας, προς το παρόν δεν υπάρχουν ανάλογες οδηγίες για το θέμα των οίκων ανοχής. Ωστόσο το τί θα γίνει στην Ελβετία, μπορεί να αποτελέσει οδηγό για παρόμοιες αποφάσεις...