Ο Ντένις Ρόντμαν αποκάλυψε ποιο είναι το στοιχείο που δείχνει ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τον Κιμ Γιονγκ Ουν (vid)

Gazzetta team
Ο Ντένις Ρόντμαν αποκάλυψε ποιο είναι το στοιχείο που δείχνει ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τον Κιμ Γιονγκ Ουν (vid)
​Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ και προσωπικός φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντένις Ρόντμαν, αποκαλύπτοντας το στοιχείο που δείχνει ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τον ανώτατο ηγέτη της Βόρειας Κορέας, αφήνοντας, μάλιστα, να εννοηθεί πως κάτι ξέρει...

Φουντώνουν εκ νέου οι φήμες για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και την κατάσταση της υγείας του!

Θυμίζουμε, ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας εξαφανίστηκε στα μέσα Μαρτίου για περισσότερες από τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστέψουν ακόμη και ότι πέθανε. Ο 36χρονος εμφανίστηκε, τελικά, σε εγκαίνια εργοστασίου, ήταν, όμως, αυτός; Και το κυριότερο, πού είναι πάλι εξαφανισμένος από τότε;

Λάδι στη φωτιά, όμως, έρχεται να ρίξει τώρα ο προσωπικός φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντένις Ρόντμαν.

Ο εκκεντρικός άλλοτε σταρ των Σικάγο Μπουλς και Ντιτρόιτ Πίστονς στο NBA ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Good Morning Britain" του Πιρς Μόργκαν και μίλησε για τον φίλο του, τον οποίο, άλλωστε, είχε επισκεφτεί κιόλας στο σπίτι του στη Βόρεια Κορέα.

Ο 59χρονος Ρόντμαν, λοιπόν, αναφέρθηκε στο στοιχείο εκείνο που, όπως λέει ο ίδιος, δείχνει ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τον ανώτατο ηγέτη της Βόρειας Κορέας, ενώ άφησε να εννοηθεί πως κάτι παραπάνω ξέρει, τονίζοντας πως «μιλάει» με τη Βόρεια Κορέα.

Ποιο είναι αυτό το στοιχείο; Η αδερφή του Κιμ, Κιμ Γιο Τζονγκ!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ρόντμαν: «Έχω επικοινωνία με τη Βόρεια Κορέα και το μόνο που θα πω είναι το εξής: Αν βλέπετε την αδελφή του στην τηλεόραση να διοικεί τη χώρα, τότε ξέρετε πως κάτι δεν πάει καλά. Μόνο αυτό θα πω. Και κάτι ακόμα Πιρς. Θυμάστε όταν πήγε στη Νότια Κορέα πριν πάει εκείνος; Θυμάστε εκείνη τη μέρα; Πήγε εκείνη πρώτα και μετά εκείνος; Οπότε δεν θα πω πού είναι και αν είναι εδώ ή εκεί. Αλλά αν βλέπετε την αδελφή του να διοικεί τη χώρα, επειδή είναι η επόμενη στη σειρά της διαδοχής, είναι η επόμενη».