8 συλλήψεις στην Βαρκελώνη για συμμετοχή σε όργιο εν μέσω μέτρων για Covid-19

Gazzetta team
8 συλλήψεις στην Βαρκελώνη για συμμετοχή σε όργιο εν μέσω μέτρων για Covid-19
Απίστευτο και όμως αληθινό. Η αστυνομία της Βαρκελώνης συνέλαβε 8 άτομα επειδή πήγαν να συμμετάσχουν σε όργιο την στιγμή που λόγω κορονοϊού έχουν απαγορευτεί οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων και στο όργιο ήταν να βρεθούν 20 με 30!

Ο κορονοϊός έχει κάνει μεγάλο κακό και στους μερακλήδες παγκοσμίως. Όπως σε αυτούς της Βαρκελώνης, καθώς η αστυνομία της πόλης της Ισπανίας συνέλαβε 8 άτομα σε διαμέρισμα στο κέντρο και συγκεκριμένα στον δρόμο Κάσπε γιατί πήγαν να συμμετάσχουν σε όργιο παρότι υπάρχει σχετική απαγόρευση και καραντίνα σε όλους.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ένας εκ των συμμετεχόντων μετάνιωσε και τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία βρήκε μέσα κοκαΐνη, σπιντ, έκσταση και άλλα ναρκωτικά, τα οποία θα έπαιρναν για να… βοηθήσουν στο όργιο. Οι οκτώ συλληφθέντες είναι άνδρες, αλλά δεν θα ήταν οι μόνοι, καθώς αναμένονταν συνολικά περί τα 20-30 άτομα για να λάβουν μέρος, ενώ το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει για μια εβδομάδα ένας από τους συλληφθέντες

Οι αστυνομικοί πήγαν με πολιτικά και τους πέρασαν για συμμετέχοντες, προτού προχωρήσουν στις συλλήψεις. Μάλιστα ένας εκ των συλληφθέντων έβηχε και του έγινε το τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Όπως γράφουν και τα ισπανικά ΜΜΕ, συνελήφθησαν και γιατί παραβίασαν την εντολή για καραντίνα, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.