Έτσι αντιδρούν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που κινδυνεύει να πέσει (vid)

Gazzetta team
Έτσι αντιδρούν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου που κινδυνεύει να πέσει (vid)
Το αεροπλάνο, το έχουν δείξει οι στατιστικές, είναι το πιο σίγουρο μέσο μεταφοράς. Τί συμβαίνει όμως, αν τύχει και κάτι πάει στραβά στο αεροπλάνο που συνήθως βρίσκεται στα 35.000 πόδια (12χλμ); Αυτό το ξέρουν καλά οι επιβάτες...

Αεροπλάνο λοιπόν έκανε προχθές το σύντομο ταξίδι από τη Δομινικανή Δημοκρατία στο Μαϊάμι. Ο πιλότος ενώ στο σκάφος ήταν στον αέρα ανακοίνωσε στους επιβάτες πρόβλημα στον κινητήρα. Πώς αντέδρασαν; Οι περισσότεροι έκαναν την προσευχή τους όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί....

Ήταν λοιπόν η πτήση WA1996 της Swift Air που, τη Δευτέρα (21/10), από το νησιωτικό κράτος, που γυρίζεται το... Survivor, προς τις ΗΠΑ που είναι δίπλα. 33 λεπτά μετά την απογείωση από το νησί Ισπανιόλα (φιλοξενεί η νήσος επίσης την Αϊτή) και ενώ στην ουσία το ταξίδι κόντευε να τελειώσει, ο πιλότος ανακοίνωσε πως το Boeing 737-400 αντιμετώπιζε πρόβλημα στον κινητήρα.

Οπως είναι λογικό οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν και προσεύχονταν, ενώ ένας άλλος το έριξε στο ουίσκι πίνοντας από το μπουκάλι.

Τελικά, παρά την ταραχή, όλα πήγαν καλά, αφού ο πιλότος επέστρεψε το αεροπλάνο χωρίς προβλήματα στον Άγιο Δομίνικο, πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, που σαν χώρα δεν έχει το όνομα της πρωτεύουσας και κακώς την αποκαλούν εδώ έτσι.