Ομογενής στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι «εξαφάνισε» τη γυναίκα του

Gazzetta team
Ομογενής στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι «εξαφάνισε» τη γυναίκα του
Η αστυνομία στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ συνέλαβε δύο υπόπτους σε σχέση με την εξαφάνιση μιας μητέρας πέντε παιδιών η οποία αγνοείται για περισσότερο από μια εβδομάδα.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Χαναάν δήλωσε ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της Τζένιφερ Δούλου, Φώτης Δούλος, και η Μισέλ Τροκόνις, τελούν υπό κράτηση στο Αβόν του Κονέκτικατ, από το βράδυ του Σαββάτου. Οι New York Times ανέφεραν ότι το ζευγάρι έχει ερωτική σχέση.

Η Τζένιφερ Δούλος, 50 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά τις 24 Μαΐου στη Νέα Καναάν. Αυτή και ο σύζυγός της είναι σε... πόλεμο για το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο Φώτης Δούλος, 51 ετών, και η Τροκόνις, 44 ετών, κατηγορούνται για την παραποίηση ή την κατασκευή υλικών αποδεικτικών στοιχείων και την παρεμπόδιση της δίωξης, ανέφερε η αστυνομία την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ποινικής έρευνας, εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης για τον Φώτη Δούλο και τον Μισέλ Κ. Τροκόνις, τα οποία παραγγέλθηκαν από τον Εισαγγελέα και τον Ανώτερο Δικαστή.

Η Τζένιφερ Δούλος εθεάθη για τελευταία φορά με τα παιδιά της στο σχολείο στις 24 Μαΐου. Αναφέρθηκε ως αγνοουμένη αργότερα εκείνο το βράδυ, ενώ το όχημά της βρέθηκε σε πάρκο κοντά στο σπίτι που νοίκιαζε στη Νέα Καναάν. Τα παιδιά της είναι ασφαλή με τα μέλη της οικογένειας της.

Σε έγγραφα διαζυγίου, η Τζένιφερ Δούλος είχε κατηγορήσει τον σύζυγό της για απιστία, σκληρότητα και απειλές πως θα απαγάγει τα παιδιά και θα τα πάει στην Ελλάδα, ανέφερε η θυγατρική της CBS WFSB-TV. Ο Δούλος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και είπε ότι τα παιδιά του κρατούνται υπό ένοπλες φρουρές στο σπίτι της μητέρας της συζύγου του στη Νέα Υόρκη.

Ο Δούλος και η Τροκόνις θα παρουσιαστούν στο ανώτατο δικαστήριο του Νόργουολκ σήμερα Δευτέρα, ενώ η αστυνομία σημειώνει πως η έρευνα συνεχίζεται.

Πηγή: Reader.gr