Έκοψε με ψαλίδι τη γλώσσα της γυναίκας του επειδή του ζήτησε διαζύγιο

Gazzetta team
Έκοψε με ψαλίδι τη γλώσσα της γυναίκας του επειδή του ζήτησε διαζύγιο
Μάρτυρες ενός αποτρόπαιου περιστατικού έγινα οι γιατροί σε νοσοκομείο του Πακιστάν, όταν μία γυναίκα έφτασε στο χώρο, έχοντας κομμένη τη γλώσσα της.

Συγγενείς της άτυχης γυναίκας ανέφεραν στους γιατρούς ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο σύζυγός της, ενώ ως αιτία παρουσιάστηκε η αίτηση διαζυγίου που είχε κάνει η γυναίκα πριν μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με τις αρχές ασφαλείας της περιοχής Μουσταφαμπάντ, ο δράστης διέφυγε από το σπίτι του αμέσως μετά την διάπραξη της ειδεχθούς πράξης του, με τους αστυνομικούς τελικά να καταφέρνουν να τον εντοπίσουν σε σπίτι συγγενών του αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν συγγενείς του θύματος, η άτυχη γυναίκα είχε πέσει επανειλημμένα θύμα επιθέσεων και ξυλοδαρμών από τον σύζυγό της, ενώ υποστηρίζουν ότι αν οι γείτονες δεν έσπευδαν στο σημείο για να σταματήσουν τον αφηνιασμένο άντρα, τότε τα πράγματα θα είχαν πάρει ακόμα πιο δραματική τροπή.

Πλέον, η 32χρονη γυναίκα αναρρώνει από τα τραύματά της στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης κρατείται μέχρι να οριστεί η δίκη του.