Πήγε να βγάλει selfie με τζάγκουαρ και παραλίγο να της κόψει το χέρι (pics)

Gazzetta team
Πήγε να βγάλει selfie με τζάγκουαρ και παραλίγο να της κόψει το χέρι (pics)
Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε ζωολογικό κήπο της Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν η απόπειρα μίας επισκέπτριας να φωτογραφηθεί με ένα τζάγκουαρ από απόσταση αναπνοής, παραλίγο να της στοιχίσει το χέρι της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 30χρονη γυναίκα, πήδηξε τις προστατευτικές μπάρες μπροστά από τον χώρο που διαμένει το άγριο αιλουροειδές, προσπαθώντας κατά πάσα πιθανότητα να βγάλει μία selfie μαζί του.

Ό,ως, η κοντινή απόσταση των άκρων της γυναίκας από τα σαγόνια του τζάγκουαρ, είχε ως αποτέλεσμα το ταχύτατο θηλαστικό να καταφέρει να δαγκώσει με απίστευτη δύναμη τον ώμο της γυναίκας, ενώ χρειάστηκε η καθοριστική συνδρομή υπαλλήλων του ζωολογικού κήπου, ώστε να τραβήξουν σε ασφαλές σημείο την 30χρονη γυναίκα.

Συνεχίζεται η διαμάχη Αττικού Πάρκου με ζωοφιλικές οργανώσεις για την θανάτωση των τζάγκουαρ

Μάλιστα, τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά ώστε κρίθηκε απαραίτητη η άμεση χειρουργική επέμβαση για να σωθεί το χέρι της, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα σε ώρα αιχμής του ζωολογικού κήπου Wildlife World Zoo and Safari, με τους υπεύθυνους του χώρου να εκφράζουν την λύπη τους για το συμβάν, επισημαίνοντας πως «τα προστατευτικά κάγκελα υπάρχουν στο σημείο για κάποιο λόγο και κανείς δεν θα πρέπει να τα παραβιάζει».

Πληροφορίες: cnn.com