Απατεώνισσα συστηνόταν ως μάνατζερ της Πάολας κι «έγδυνε» επιχειρηματίες

Gazzetta team
Απατεώνισσα συστηνόταν ως μάνατζερ της Πάολας κι «έγδυνε» επιχειρηματίες
Η 30χρονη συστηνόταν ως καλλιτεχνική μάνατζερ ακόμα και της Πάολας, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να αποσπά από επιχειρηματίες χρηματικά ποσά και να γίνεται καπνός.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην δράση μίας 30χρονης από την Κύπρο, η οποία είχε κάνει επάγγελμα την εξαπάτηση επιχειρηματιών του νησιού, καθώς συστηνόταν ως μάνατζερ της δημοφιλούς τραγουδίστριας Πάολας κι αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά ως προκαταβολή για την εμφάνιση της λαϊκής τραγουδίστριας στα καταστήματά τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι κυπριακές αρχές έγιναν αποδέκτες καταγγελίας από επιχειρηματία που διατηρεί νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Αγίας Νάπας, ο οποίος και υποστήριξε ότι η 30χρονη γυναίκα κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του επιχειρηματία, αρχικά η 30χρονη έκλεισε τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο τελευταίος, ωστόσο στη συνέχεια αντί να πληρώσει όπως όλοι οι υπόλοιποι θαμώνες, άρχισε τα παζάρια με τον επιχειρηματία, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να κανονίσει την εμφάνιση της Πάολας στο νυχτερινό κέντρο με το αντίτιμο των 16.000 ευρώ.

Ο άτυχος επιχειρηματίας προφανώς δεν φαντάστηκε την κομπίνα που είχε στηθεί εις βάρος του κι όχι μόνο αποδέχτηκε την πρόταση της 30χρονης αλλά της κατέβαλε ως προκαταβολή το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, όμως, αφού διαπίστωσε ότι το κινητό τηλέφωνο της δήθεν μάνατζερ είχε απενεργοποιηθεί επί αρκετές ημέρες, απευθύνθηκε στις κυπριακές αρχές, κατηγορώντας την 30χρονη για απάτη.

Η δράση της γυναίκας έλαβε τέλος όταν συνελήφθη από την αστυνομία του νησιού, ενώ διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν πολλές ακόμα καταγγελίες για απάτες κάθε είδους σε βάρος της 30χρονης.

Η τελευταία οδηγήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δικαστήριο της Λευκωσίας, το οποίο και την καταδίκασε σε τρία χρόνια κάθειρξη και την υποχρέωση επιστροφής των χρημάτων στα θύματά της.