Η στιγμή που ορμητικός χείμαρρος σαρώνει εστιατόριο στην Ιταλία: Παρασύρθηκαν εργαζόμενοι και πελάτες (pics & vid)

Gazzetta team
Η στιγμή που ορμητικός χείμαρρος σαρώνει εστιατόριο στην Ιταλία: Παρασύρθηκαν εργαζόμενοι και πελάτες (pics & vid)
Σοκαριστικές στιγμές έζησαν εργαζόμενοι και πελάτες ενός εστιατορίου στην περιοχή Αρεβιζέντο της βόρειας Ιταλίας, όταν τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου ισοπέδωσαν τον χώρο, παρά τις τιτάνιες προσπάθειές τους να εμποδίσουν την «εισβολή» των υδάτων.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο εσωτερικό του καταστήματος φαίνονται οι εργαζόμενοι να προσπαθούν να στηρίξουν με τα χέρια τους τα τζάμια της πρόσοψης, καθώς τα νερά έχουν ήδη αρχίσει να πλημμυρίζουν τον εξωτερικό χώρο.

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των εργαζομένων, όμως, λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για τα νερά να ισοπεδώσουν τις διπλές τζαμαρίες του εστιατορίου, παρασέρνοντας ταυτόχρονα όσους δεν πρόλαβαν να κρυφτούν στα πίσω δωμάτια.

Ευτυχώς, στην προκειμένη περίπτωση, εργαζόμενοι και πελάτες βγήκαν αλώβητοι από την πίσω πόρτα του καταστήματος, με έναν εξ αυτών να τραυματίζεται ελαφρά από σπασμένα κομμάτια γυαλιών.

Από την πρωτοφανή κακοκαιρία που σαρώνει ολόκληρη την βόρεια Ιταλία, δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, καθώς θυελλώδεις άνεμοι κι ασταμάτητες βροχοπτώσεις έχουν μετατρέψει τα ποτάμια σε παγίδες θανάτου, ενώ πριν από λίγες ώρες μία ολόκληρη εννιαμελής οικογένεια χάθηκε μετά την παράσυρσή τους από «φουσκωμένο» ποτάμι στο Παλέρμο της Σικελίας.