Τα είπαν στο τηλέφωνο Τσίπρας και Ζάεφ, πανηγύρια στην πΓΔΜ για την... αποχή (pics)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, είχε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά την επικοινωνία τους, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επαίνεσε τον Ζόραν Ζάεφ «για την αποφασιστικότητα και τη γενναιότητα του να συνεχίσει στην εφαρμογή της συμφωνίας».
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Με το ποσοστό της αποχής να ξεπερνά το 60% οι πολίτες της πΓΔΜ συγκεντρώθηκαν απέναντι από το κοινοβούλιο για να γιορτάσουν.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η Κίνα κατασκεύασε τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό στον κόσμο σε μόλις 38 μήνες
- Παράξενο περιστατικό σε σχολείο στις Φιλιππίνες: Μαθητές έκλαιγαν, φώναζαν και κατέρρευσαν χωρίς εξήγηση
- Ο «εφιάλτης» των ελληνικών θαλασσών αποδείχθηκε… καλλιτέχνης: Ο λαγοκέφαλος που φτιάχνει «αγρογλυφικά» στον βυθό της Ιαπωνίας


