Κάμερα κατέγραψε την πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό στην Ισπανία (vid)

Gazzetta team
Κάμερα κατέγραψε την πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό στην Ισπανία (vid)
Τραγική κατάληξη είχε η περιοδεία ενός ζευγαριού Ισπανών στην νότια Ισπανία, όταν το όχημά τους -για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους- άρχισε να κατρακυλάει στις απόκρυμνες όχθες της τεχνητής λίμνης που βρισκόταν από κάτω.

Τις σοκαριστικές σκηνές της τραγωδίας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο, ένας άλλος επισκέπτης της περιοχής, ο οποίος την στιγμή που κινηματογραφούσε πλάνα από την λίμνη, αντιλήφθηκε την πτώση του οχήματος, απαθανατίζοντας την βουτιά θανάτου στην λίμνη.

Μέσα στο όχημα βρισκόταν μία γυναίκα 43 ετών, ενώ ο σύζυγός της που ταξίδευε μαζί της, είχε μόλις αποβιβαστεί από το όχημα για να τραβήξει φωτογραφίες το τοπίο. Μάλιστα, ο άντρας συνελήφθη από τις τοπικές αρχές ως ύποπτος για την ανθρωποκτονία της συζύγου του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Η σορός της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε από δύτες της αστυνομίας, ενώ οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τόσο τα απομεινάρια του οχήματος για να διαπιστώσουν αν υπήρχε τεχνική βλάβη, αλλά και τις μαρτυρίες όσων βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

Τέλος, ο άντρας που τράβηξε και δημοσιοποίησε το σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της πτώσης, ανέφερε στις αρχές ότι τραβούσε βίντεο την επιφάνεια της λίμνης, όταν ένας δυνατός θόρυβος αλλά και μερικές κραυγές τον οδήγησαν να γυρίσει την κάμερά του προς τα δεξιά και τότε ήταν που είδε το όχημα να πέφτει στον γκρεμό από ύψος 17 μέτρων και στη συνέχεια να βυθίζεται στην λίμνη.