«Γαλαζοαίματες» μπηχτές για το επεισόδιο μεταξύ Σοφίας και βασίλισσας Λετίθια (pics)

Gazzetta team
«Γαλαζοαίματες» μπηχτές για το επεισόδιο μεταξύ Σοφίας και βασίλισσας Λετίθια (pics)
Η συνέχεια της κόντρας στους κόλπους των γαλαζοαίματων της Ευρώπης συνεχίζεται με την Μαρί Σαντάλ να παίρνει θέση υπέρ της πρώην βασίλισσας Σοφίας.

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της πρώην βασίλισσας Σοφίας, έλαβε πριν από μερικές ώρες μέσω Twitter η Μαρί Σαντάλ, πριγκίπισσα της Δανίας και σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, στην κόντρα μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας.

Η πριγκίπισσα και μέλος της ελληνικής τέως βασιλικής οικογένειας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της απέναντι στην νυν βασίλισσα της Ισπανίας Λετίτσια, η οποία εμφανίστηκε να καυγαδίζει δημόσια με την πρώην βασίλισσα Σοφία.

«Συνέβη πραγματικά αυτό;» διερωτάται αρχικά στο Twitter η Μαρί Σαντάλ, μην μπορώντας να πιστέψει τη συμπεριφορά της Λετίτσια απέναντι στην 79χρονη «γαλαζοαίματη». «Τι γράφει ο ισπανικός Τύπος; Αυτό είναι φρικτό!» συνεχίζει η Δανή πριγκίπισσα και προσθέτει: «Νιώσω τόσο θυμωμένη!».

«Καμία γιαγιά δεν αξίζει να της φέρονται με αυτόν τον τρόπο», συμπληρώνει με ένα ακόμη τιτίβισμά της η σύζυγος του Έλληνα Παύλου, ο οποίος είναι εξάδελφος του Βασιλιά Φιλίππου της Ισπανίας.

«Ουάου, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό», έγραψε ακόμη η Μαρί Σαντάλ, αναφέρόμενη προφανώς στη σύζυγο του Φιλίππου, την 45χρονη Λετίθια.

Μάλιστα, η Σαντάλ δημοσίευσε μια δική της οικογενειακή φωτογραφία με την εξής... μπηχτή προς την Λετίτσια: «Χαρούμενοι παππούδες! Η οικογένεια είναι το παν».