Μία 11χρονη γέννησε το μωρό του 13χρονου αδερφού της

Gazzetta team
Μία 11χρονη γέννησε το μωρό του 13χρονου αδερφού της
Το απίστευτο περιστατικό έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία αλλά και στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.

Μία σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Μούρθια της Ισπανίας, όταν μία 11χρονη μετέβει σε νοσοκομείο της πόλης κι έφερε στον κόσμο το μωρό που έκανε με τον 13χρονο αδερφό της.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία, ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν βρήκαν ενδείξεις βιασμού ή κακοποίησης της 11χρονης από τον αδερφό της.

Η οικογένεια της 11χρονης κατάγεται από τη Βολιβία και ζουν εδώ κι αρκετά χρόνια στην Μούρθια, στα νοτιοανατολικά παράλια της Ιβηρικής χερσονήσου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 11χρονη παραπονέθηκε για έντονους πόνους στην κοιλιά κι ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ήταν ετοιμόγεννη.

Οι γιατροί που ανέλαβαν το περιστατικό ενημέρωσαν την αστυνομία, ενώ λίγες ώρες αργότερα πραγματοποίηθηκε ο τοκετός, με το έμβρυο και την 11χρονη μητέρα να είναι καλά στην υγεία τους μετά τη δύσκολη επέμβαση.

Πρόκειται για το 2ο αντίστοιχο περιστατικό το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη, ενώ κάθε χρόνο υπολογίζεται πως περίπου 100 ανήλικα κορίτσια γίνονται μητέρες στην χώρα.