Αργεντινή: Ώρες αγωνίας για υποβρύχιο με 44 ναυτικούς
Αγνοείται η τύχη ενός στρατιωτικού υποβρυχίου της Αργεντινής με 44μελές πλήρωμα και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους, που μπορεί να έχει πρόβλημα με τα τηλεπικοινωνιακά μέσα του, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού.
Το υποβρύχιο βρισκόταν στη νότια Θάλασσα της Αργεντινής όταν έδωσε το τελευταίο στίγμα του πριν από δύο ημέρες.
«Ερευνάμε τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει επικοινωνία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής Ενρίκε Μπάλμπι. «Αν υπάρχει πρόβλημα με την επικοινωνία, το σκάφος πρέπει να ανέβει στην επιφάνεια».
Ο Μπάλμπι δήλωσε πως το υποβρύχιο, το οποίο απέπλευσε από τη νότια πόλη Ουσουάια για τη Μαρ ντελ Πλάτα, έχει αποθέματα τροφίμων για αρκετές ημέρες και είναι πιθανό να συνεχίζει το ταξίδι του παρά τα προβλήματα στην επικοινωνία.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ισπανία: Η ποδοσφαιρική κοινότητα της Θέουτα απορρίπτει τη φιλοξενία μεταναστών σε αθλητικές εγκαταστάσεις
- Το «υποβρύχιο της Αποκάλυψης» βγήκε στη θάλασσα: Το Khabarovsk μεταφέρει τις πυρηνικές τορπίλες Poseidon- Το μήνυμα προς τη Βρετανία
- Σοκολάτα από μπίρα και πρωτεΐνη από CO₂: Τι μαγειρεύουν στα εργαστήρια της Κοπεγχάγης