Ο Κέβιν Σπέισι σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης από... το σεξ (pics)

Gazzetta team
Ο Κέβιν Σπέισι σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης από... το σεξ (pics)
Μετά τον ορυμαγδό αποκαλύψεων για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του, ο Αμερικανός ηθοποιός θα υποβληθεί σε μία εξαιρετικά δαπανηρή αλλά κι ολιγοήμερη θεραπέια, σε μία πολυτελέστατη και πανάκριβη κλινική αποτοξίνωσης.

Ο Κέβιν Σπέισι εισήχθη σε πανάκριβο ιατρικό κέντρο στην Αριζόνα των ΗΠΑ για να θεραπευτεί από την εξάρτησή του από το σεξ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για την κλινική Meadows, την ίδια που εισήχθη και ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, όπου το κόστος θεραπείας αγγίζει τα 36.000 δολάρια το μήνα. Παλαιότερα έχει περιθάλψει διασημότητες με ανάλογα προβλήματα, όπως ο Τάιγκερ Γουντς, η Ελ Μακφέρσον, η Κέιτ Μος και η Σελένα Γκόμεζ. Το ιατρικό κέντρο Meadows θεωρείται πως διαθέτει το καλύτερο πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικών εξαρτήσεων στις ΗΠΑ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται πως βρίσκεται εκεί από το τέλος της περασμένης εβδομάδας. «Ο Κέβιν Σπέισι χρειάζεται χρόνο για να κάνει αποτίμηση και να υποβληθεί σε θεραπεία», ανέφεραν οι εκπρόσωποί του σε δήλωσή τους.

Στις θεραπείες περιλαμβάνονται σε προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμού και «διαλογισμού» στην κλινική, οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις τις έχουν γυμναστήριο, πισίνα και χώρους χαλάρωσης.

Στο κέντρο εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους στο σεξ που ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Οι ασθενείς συμμετέχουν σε πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσπαθούν μέσω των «εκφραστικών τεχνών» να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Πηγή: reader.gr