Friends: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για το reunion και αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες

Gazzetta team
Friends: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για το reunion και αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες
Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνι Κοξ, Λίζα Κάντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι θα βρεθούν ξανά μαζί τηλεοπτικά μετά από 17 χρόνια και στο πλαίσιο της προώθησης του Friends Reunion, μίλησαν στο περιοδικό People για τη ζωή τους μετά το τέλος της σειράς.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα; Μάλλον έτσι πρέπει να είναι το συναίσθημα για τους 6 πρωταγωνιστές της σειράς Friends και για μεγάλη μερίδα του φανατικού κοινού. Μετά από 17 χρόνια το HBO έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα για τη σειρά-φαινόμενο, όπου θα μιλήσουν, εκτός από την εξάδα, οι βασικοί γκεστ και αρκετοί διάσημοι που έβλεπαν φανατικά Φιλαράκια. Ως ένα προδόρπιο, ένα ορεκτικό του σόου που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου, το People φιλοξένησε τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνι Κοξ, Λίζα Κάντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι και τους ρώτησε, μεταξύ άλλων, πώς φαντάζονται το παρόν των χαρακτήρων τους.

Σε αυτά τα 17 χρόνια που έχουν περάσει από το φινάλε της σειράς Φιλαράκια, συν τα 10 που προβαλλόταν, έχουν κυκλοφορήσει άπειρα δημοσιεύματα με άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα και από τις ζωές των πρωταγωνιστών. Θα φανταζόταν κανείς πως δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί. Όμως, πρόκειται για ένα φαινόμενο και τα φαινόμενα δεν τελειώνουν ποτέ. Καθώς ο κόσμος προετοιμάζεται για το Friends reunion της επόμενης Πέμπτης στο HBO Max, οι 6 πρωταγωνιστές αποκάλυψαν ποια αντικείμενα πήραν από τα στούντιο όταν τελείωσε η σειρά και πώς πιστεύουν ότι θα είναι σήμερα οι χαρακτήρες τους.

Η Τζένιφερ Άνιστον απάντησε ότι η Ρέιτσελ Γκριν θα έχει φτιάξει ένα δικό της brand μόδας και θα ζει μαζί με τον Ρος και την Έμμα στο Upper East Side της Νέας Υόρκης.

Η Κόρτνι Κοξ πιστεύει ότι η Μόνικα Γκέλερ θα έχει αφήσει τη μαγειρική και θα ασχολείται με τα παιδιά της και με τις σχολικές δραστηριότητες, όπου θα προσπαθεί να είναι καλύτερη απ΄όλες τις άλλες μαμάδες.

Η Λίζα Κάντροου βλέπει την Φίμπι να ζει στο Κονέκτικατ με τον Μάικ και να είναι υπεύθυνη για τα καλλιτεχνικά στο σχολείο των παιδιών τους.

Ο Μάθιου Πέρι θεωρεί ότι ο Τσάντλερ θα είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς και φυσικά σεναριογράφος κωμωδίας.

Ο Ματ ΛεΜπλανκ εστίασε στη μία από τις δύο μεγάλες αγάπες του Τζόι Τριμπιάνι, τα σάντουιτς. Έτσι, ο Τζόι θα έχει επενδύσει τα χρήματα που έβγαλε από την υποκριτική σε μια αλυσίδα σαντουιτσάδικων, τα οποία θα δοκιμάζει και θα τρώει σε αφθονία.

Τέλος, ο Ντέιβιντ Σουίμερ απάντησε πως ο Ρος Γκέλερ θα είναι ένας φημισμένος παλαιοντολόγος που θα έχει επενδύσει στην επιχείρηση του Τζόι, ώστε ένα από τα σαντουιτσάδικα να έχει ως θέμα τους δεινοσαύρους.

Περισσότερο από τα παραπάνω πάντως, αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι η φράση του Ματ ΛεΜπλανκ ότι «είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κάθε φορά που συναντιόμαστε, συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε».

Το Friends Reunion θα είναι σίγουρα το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς!

Πηγή: Reader.gr