Παίκτρια της Τσάρλτον απολύθηκε από την ομάδα και το... γύρισε στο πορνό (pics & vid)

Gazzetta team
Παίκτρια της Τσάρλτον απολύθηκε από την ομάδα και το... γύρισε στο πορνό (pics & vid)
Στις δύσκολες στιγμές το ζήτημα είναι το... μεροκάματο να βγαίνει. Έτσι λοιπόν μία παίκτρια της Τσάρλτον Αθλέτικ, αφού «απολύθηκε» από την ομάδα της, είπε να εκμεταλλευθεί την αναμφισβήτητη ομορφιά της και έγινε πορνοστάρ!

Το όνομά της είναι Μαντλίν Ράιτ και έπαιζε στην Τσάρλτον , η οποία όπως πολλές επαγγελματικές ομάδες έχουν και γυναικείο τμήμα, το οποίο μετέχει στο δικό του πρωτάθλημα.

Η 22χρονη φουλ μπακ όμως, δεν χωρούσε στο ρόστερ και εκδιώχθηκε με αφορμή μερικά κάπως... προκλητικά βίντεο που είχε ανεβάσει. Αντί λοιπόν να αναζητήσει μεταγραφή σε κάποια άλλη ομάδα προτίμησε να ασχοληθεί με την ερωτική βιομηχανία, εκμεταλλευόμενη τα αναμφισβήτητα προσόντα της.

Η πλατφόρμα OnlyFans την «πλεύρισε» όταν είδε κάποια βίντεο που η ίδια είχε ποστάρει στο Snapchat, όπου στο ένα φαινόταν να βρίσκεται σε ένα πάρτι και να εισπνέει «αέριο του γέλιου» , ενώ στο άλλο την ώρα που οδηγούσε μια πολυτελή Rolls Royce, έπινε σαμπάνια από το μπουκάλι.

Έτσι, αποφάσισε να δεχθεί τη νέα ευκαιρία που είχε μπροστά της, ανακοινώνοντας τα... ευχάριστα μέσω social media και καλώντας τους followers να την ακολουθήσουν και εκεί.

Στην περιγραφή του προφίλ της στο OnlyFans, αναφέρει: «Αγγελικό πρόσωπο, διαβολικές σκέψεις» και για κάθε εγγραφή πρέπει κανείς να καταβάλλει 36 ευρώ τον μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ