Μάικ Τάισον: «Ήμουν μεθυσμένος και μαστουρωμένος στο Hangover» (vid)

Gazzetta team
Μάικ Τάισον: «Ήμουν μεθυσμένος και μαστουρωμένος στο Hangover» (vid)
Ο θρύλος της πυγμαχίας, Μάικ Τάισον αποκάλυψε πως στα γυρίσματα του Hangover είχε πιει και είχε πάρει ναρκωτικά.

Ο Μάικ Τάισον είχε περάσει μία δύσκολη περίοδο στην ζωή του, κατά την διάρκεια της οποίας είχε χάσει τον... δρόμο του λόγω του αλκοόλ και των ναρκωτικών.

Ήταν τότε που έλαβε μέρος στην blockbuster ταινία «The Hungover».

Μιλώντας σε έναν motivational guru, τον Tony Robbins αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμμετοχής του σε εκείνη την ταινία, η οποία μπορεί να είχε συμφωνηθεί, αλλά δεν το γνώριζε λόγω της μη νηφαλιότητάς του.

«Συνάντησα τα παιδιά (σ.σ τον Ζακ Γαλιφιανάκι και τους άλλους πρωταγωνιστές) στο VIP ενός club. Κάθονταν στην θέση μου, την οποία δεν έπαιρνε κανείς.

Τότε λοιπόν πήγα να δω ποιοι ήταν αυτοί που βρίσκονταν στο δικό μου μέρος. Ήταν ο Ζακ, ενώ κάποιος άλλος μου είπε "Θα κάνουμε μία ταινία μαζί με εσένα" και απάντησα "Ναι; Πότε". Τότε μου είπε "Αύριο", αλλά δεν το ήξερα.

Εκείνη την περίοδο έπινα, κάπνιζα και έπαιρνα ναρκωτικά. Δεν ήξερα οτι έπαιρνα μέρος στην ταινία. Έτσι πήγα την επόμενη μέρα και έγινε επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως ακόμα και στα γυρίσματα ήταν υπό την επήρεια.

Τα νούμερα της ταινίας

Το Hungover κυκλοφόρησε στις 5 Ιουνίου του 2009 και είχε μεγάλη επιτυχία τόσο στις κριτικές, όσο και στα έσοδα που είχε. Εκείνη την περίοδο μάλιστα κατάφερε να γίνει η 10η πιο κερδοφόρα ταινία παγκοσμίως, καθώς τα κέρδη της ξεπέρασαν τα 467 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε και η δεύτερη πιο κερδοφόρο κωμωδία, ξεπερνώντας την ταινία «Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς».