Η Mia Khalifa διάλεξε την αγαπημένη 11άδα της Premier League (pic & vids)

Gazzetta team
Η Mia Khalifa διάλεξε την αγαπημένη 11άδα της Premier League (pic & vids)
Η Premier League επιστρέφει και η Mia Khalifa το γιορτάζει διαλέγοντας την αγαπημένης της εντεκάδα.

Μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω κορονοϊού, η Premier League επιστρέφει με το μεγάλο ματς της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι στο Emirates...

Χαράς... ευαγγέλια δηλαδή για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, καθώς το Αγγλικό πρωτάθλημα είναι το εμπορικότερο και δημοφιλέστερο του κόσμου, έστω και αν η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου φαίνεται να έχει κριθεί.

Μεταξύ αυτών που χαίρονται λοιπόν για την δράση στο Νησί είναι και η Mia Khalifa, η οποία από τότε που αποσύρθηκε από την βιομηχανία του πορνό έχει αφοσιωθεί στα αθλητικά.

Προκειμένου λοιπόν να το γιορτάσει, είπε να φτιάξει ένα video στο κανάλι της στο Youtube που μετράει 813.000 followers με την καλύτερη εντεκάδα της Premier League.

Έβαλε λοιπόν την φανέλα της αγαπημένης της Γουέστ Χαμ και ανακοίνωσε τους εκλεκτούς της, με τις επιλογές της σε κάποιες θέσεις να σηκώνουν μεγάλη συζήτηση.

Επιλέγοντας το 4-3-1-2 για σύστημα, κάτω από τα δοκάρια έβαλε τον Ματ Ράιαν της Μπράιτον, δεξί μπακ τον Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι και αριστερό τον Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ, με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελούν οι Βερτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ και Χάρι Μαγκουάιερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άαρον Μόουι της Μπράιτον ήταν αμυντικό χαφ, πλαισιωμένος από δεξιά με τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι και αριστερά με τον Ντάνιελ Τζέιμς της Γιουνάιτεντ.

Το δίδυμο στην επίθεση ήταν ο Μο Σαλάχ της Λίβερπουλ και ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ, ενώ ο Φελίπε Άντερσον της Γουέστ Χαμ, έπαιζε λίγο πίσω τους.