Συγκινεί ο Moby: «Πέρασα κι εγώ μόνος μου τα Χριστούγεννα» (pics)

Gazzetta team
Συγκινεί ο Moby: «Πέρασα κι εγώ μόνος μου τα Χριστούγεννα» (pics)
Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, o δημοφιλής Αμερικανός μουσικός Moby (κατά κόσμον Ρίτσαρντ Μέλβιν Χολ) θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά του σχετικά με τις «ψεύτικες» εικόνες ευτυχίας και θαλπωρής, που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Moby, ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία στην ηλεκτρονική μουσική, κοινοποίησε δύο φωτογραφίες, θέλοντας να κάνει εμφανή την αντιστροφή της πραγματικότητας που βλέπουμε κατά κόρον στα social media, καθώς πολλοί χρήστες επιλέγουν να πλασάρουν μία κάλπικη πραγματικότητα, προσπαθώντας να εξιδανικεύσουν την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ζήσε τη Χριστουγεννιάτικη δράση στο καζίνο της Novibet με 1700+ δημοφιλή φρουτάκια!

Έτσι, ο Moby δημοσίευσε δύο εικόνες, με την πρώτη να βρίσκεται «στο κλίμα των ημερών», ενώ στην δεύτερη αποτυπώνεται η κυνική πραγματικότητα.

Μάλιστα, ο Αμερικανός δημιουργός συνόδευσε την ανάρτησή του με το μήνυμα:

«Ξέρω πως πολύς κόσμος δυσκολεύεται με τις γιορτές. Το πράγμα γίνεται χειρότερο από τον κατακλυσμό εικόνων οικογενειακής ευτυχίας που μοιάζουν σα να ξεπήδησαν από πίνακα ζωγραφικής του Norman Rockwell. Μη ζηλεύετε και μη νοιώθετε άσχημα. O περισσότερος κόσμος θέλει να ανεβάζει στα social media μια εξιδανικευμένη εικόνα της πραγματικότητάς του. Αν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, πέρασα κι εγώ τα Χριστούγεννα μόνος. Πήγα για περπάτημα, δούλεψα και διάβασα ένα σωρό άρθρα για τον εφιαλτικό μας πρόεδρο. Είμαστε πολλοί όσοι περνάμε μόνοι τις γιορτές. Κι αυτό με κάποιο τρόπο εύχομαι να σας κάνει να αισθανθείτε ότι δεν είστε μόνοι».