Η Mia Khalifa αποκάλυψε τον λόγο που αποσύρθηκε (pics & vid)

Gazzetta team
Η Mia Khalifa αποκάλυψε τον λόγο που αποσύρθηκε (pics & vid)
Η πασίγνωστη πορνοστάρ αποκάλυψε τον λόγο που αναγκάστηκε να φύγει από τον χώρο των ερωτικών ταινιών.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που η Mia Khalifa έκανε το τελευταίο της video πορνό, έχοντας αποσυρθεί από την... ενεργό δράση, όμως το όνομά της συνεχίζει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων στα site ερωτικού περιεχομένου.

Κάτι που επιβεβαιώνει πως παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που διήρκεσε η θητεία της στον χώρο, κατάφερε να αφήσει το στίγμα της.

Ο 25χρονη youtuber πλέον, ασχολείται με αθλητικά και σε μία συνέντευξη που έδωσε πριν από δύο ημέρες στο podcast του Λανς Άμστρονγκ (σ.σ ναι, ο πρωταγωνιστής στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ποδηλασία και ένα από τα μεγαλύτερα στον αθλητισμό γενικότερα), αποκάλυψε τον λόγο που αναγκάστηκε να κρεμάσει τις... ζαρτιέρες της.

«Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να δέχομαι απειλές από τον ISIS. Τότε έφυγα από τον χώρο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Μόλις ξεκίνησα να κερδίζω δημοσιότητα, τότε είπα “πρέπει να βγω από αυτό”. Άλλωστε δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω από την αρχή. Εγώ απλά ήθελα να είμαι ελεύθερη και να κάνω την επανάστασή μου».

Πλέον, η Khalifa θέλει να επικεντρωθεί στην μαγειρική που τόσο αγαπάει, αλλά και στην συγγραφή βιβλίων. Εμείς όμως, ότι και αν κάνει, πάντα θα την θυμόμαστε για το πέρασμά της από την ερωτική βιομηχανία.