Η Mia Khalifa παραλίγο να πιάσει τα γεννητικά όργανα ενός παλαιστή (vid)

Gazzetta team
Η Mia Khalifa παραλίγο να πιάσει τα γεννητικά όργανα ενός παλαιστή (vid)
Η πρώην πορνοστάρ δεν δίστασε να μπει στο ρινγκ και λίγο έλειψε να θυμηθεί την τέχνη, χάρη στην οποία έγινε διάσημη.

Μπορεί η Mia Khalifa να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση των ερωτικών ταινιών, όμως πάντα βρίσκει τρόπους να μένει στην επικαιρότητα.

Το τελευταίο της χτύπημα αφορούσε όσους ασχολούνται με την επαγγελματική πάλη, όταν στην εκπομπή της στο YouTube σχολίασε την κίνηση της Ronda Rousey να μετακομίσει από το UFC στο WWE, λέγοντας: «Εκεί θα πεθάνει η καριέρα της».

Παρόλα αυτά όμως, η 24χρονη πρώην πλέον πορνοστάρ βρέθηκε σε ένα μικρό σόου του Τέξας, το «Sabotage Wrestling's War of the Genders 2» όπου δεν δίστασε να ανέβει και στο ρινγκ, όταν την κάλεσε ο Joey Ryan, ο οποίος σύμφωνα με τον ρόλο του, έχει ένα βιονικό πέος χάρη στο οποίο κερδίζει τους αντιπάλους του.

Εκεί υπεραμύνθηκε της άποψης που είχε εκφράσει για την επαγγελματική πάλη, επιμένοντας πως είναι κάτι ψεύτικο και ντροπιαστικό, μέχρι που ξέσπασε μία μάχη με τον έτερο παλαιστή που ήταν στο ρινγκ. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, ο Joey Ryan πήγε να κάνει στην Khalifa την τελειωτική του κίνηση, οδηγόντας το χέρι της στα γεννητικά του όργανα, όμως την τελευταία στιγμή η 24χρονη γλίτωσε...

Όχι βέβαια πως δεν το έχει ξανακάνει...