Έξαλλοι οι «Ράδιο Αρβύλα» με το σχόλιο Πορτοσάλτε για τους γιατρούς: «Ας έχουμε παραπάνω...» (vid)

Gazzetta team
Έξαλλοι οι «Ράδιο Αρβύλα» με το σχόλιο Πορτοσάλτε για τους γιατρούς: «Ας έχουμε παραπάνω...» (vid)
Οι Ράδιο Αρβύλα και δη ο Αντώνης Κανάκης απάντησαν καυστικά στις... «ανησυχίες» του Άρη Πορτοσάλτε για το «πλεόνασμα» στους γιατρούς, όταν τελειώσει η πανδημία.

Την απάντησή του στον Άρη Πορτοσάλτε και τις «ανησυχίες» του για το πλεόνασμα σε γιατρούς στο ΕΣΥ όταν τελειώσει ο εφιάλτης του κορονοϊού, έδωσε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Σε όλο τον κόσμο, οι δημοσιογράφοι ασκούν κριτική στις κυβερνήσεις και πιέζουν για καλύτερο σύστημα υγείας και περισσότερους γιατρούς… Όχι, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θέλει γιατρούς σε αυτή την χώρα με το καταπληκτικό επιχείρημα ότι αν τελειώσει η πανδημία και μας περισσέψουν, τι θα τους κάνουμε»!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν πειράζει ρε Άρη! Ας έχουμε πλεόνασμα. Αχρείαστοι να είναι», ενώ ο Χρήστος Κιούσης ανέφερε από την πλευρά του: «Όχι, όχι... Αστυνομικούς και δημοσιογράφους να έχουμε»!

Ο Αντώνης Κανάκης κατέληξε λέγοντας: «Αστυνομικούς, ναι και δημοσιογράφους! Δηλαδή από όλα τα κακώς εννοούμενα πλεονάσματα που έχει το Δημόσιο, το πλεόνασμα των γιατρών θα μας ενοχλήσει ρε π...η μου; Πραγματικά δεν… Άσε ρε Άρη να έχουμε παραπάνω γιατρούς και άστους να κάθονται»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ