Τα μόρια Πολάκη - Γεωργιάδη θέμα στη Βουλή!

Gazzetta team
Τα μόρια Πολάκη - Γεωργιάδη θέμα στη Βουλή!
H συζήτηση περί αριστείας στη Βουλή κατέληξε σε προσωπική διαμάχη των Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη, που σύγκριναν τα μόρια με τα οποία εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο!

Πως θα μπορούσε να λείπει το θέμα των «άριστων», του σημαιοφόρου και της κλήρωσης; Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης «σήκωσε» το γάντι που πέταξε στην κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μίλησε για «επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην αριστεία».

Ο αναπληρωτής υπουργός, θυμήθηκε λοιπόν τα μαθητικά του χρόνια αποκαλύπτοντας πως μπήκε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με 19.600 μόρια.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τον λόγο αμέσως μετά από τον αναπληρωτή υπουργό, αποκαλύπτοντας και τις δικές του επιδόσεις στο σχολείο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μπήκε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας, με 19.200 μόρια.

Νυν και πρώην υπουργός συνέκριναν όμως και τα χρόνια στα οποία αποφοίτησαν από τις σχολές τους. Σύμφωνα και πάλι με τους ίδιους, ο Παύλος Πολάκης το έκανε σε 6,5 χρόνια, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης – λόγω οικογενειακών δυσκολιών- σε 10 χρόνια.

Πηγή: reader.gr