Ελληνοαμερικανίδα δασκάλα έκανε σεξ με τον 16χρονο μαθητή της και καταδικάστηκε (pic)

Gazzetta team
Ελληνοαμερικανίδα δασκάλα έκανε σεξ με τον 16χρονο μαθητή της και καταδικάστηκε (pic)
Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στα σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως μία 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα δασκάλα έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της.

Σε τρία χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα δασκάλα, η Αικατερίνη Παππά, η οποία διατηρούσε σεξουαλική σχέση με 16χρονο μαθητή της.

Η δασκάλα είχε βιντεοσκοπήσει τις σεξουαλικές τους πράξεις και το βίντεο διέρρευσε και κυκλοφόρησε στο σχολείο όπου εργάζονταν και φοιτούσε ο μαθητής.

Η 25χρονη προσπάθησε μετά από αυτό να φύγει από την χώρα, αλλά συνελήφθη στο αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξει για την Κολομβία.

Οι γονείς του 16χρονου μαθητή πάντως σημείωναν πως ο γιος τους αντιμετωπίζει πλέον ψυχολογικά προβλήματα και σημείωναν πως επρόκειτο για σεξουαλική επίθεση από την πλευρά της δασκάλας κι όχι για μία συναινετική σχέση.

Η Αικατερίνη Παππά μετά την αποφυλάκιση της θα πρέπει για την επόμενη πενταετία να παρακολουθείτε για σεξουαλικά αδικήματα, ενώ για 15 χρόνια το όνομα της θα υπάρχει στη λίστα με όσων θεωρούνται ... επικίνδυνοι για σεξουαλικές επιθέσεις.

Πηγή: reader.gr