Λάρισα: Πήγε να κλέψει το ποδήλατο μαθητή έξω από σχολείο

Gazzetta team
Λάρισα: Πήγε να κλέψει το ποδήλατο μαθητή έξω από σχολείο
Τον έπιασε επ' αυτοφώρω η ομάδα ΔΙΑΣ και τον συνέλαβε.

Επ' αυτοφώρω τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένα νεαρό Αλβανό, την στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει ένα ποδήλατο το οποίο ανήκε σε ένα μαθητή και το είχε αφήσει κλειδωμένο με αλυσίδα και λουκέτο έξω από το σχολικό συγκρότημα όπου φοιτά στη Λάρισα!

Ο 24χρονος αλλοδαπός προσπαθούσε να παραβιάσει το λουκέτο της κλειδαριάς χρησιμοποιώντας έναν κόφτη μεταλλικών αντικειμένων και μία πένσα, όταν τον είδαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες. Τα εργαλεία που βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν και ο ίδιος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται και για άλλες κλοπές πριν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.

*** Ένα 20χρονο κορίτσι κρυβόταν πίσω από την διάρρηξη στο σπίτι μιας 40χρονης γυναίκας σε περιοχή της Ημαθίας, που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2012! Η νεαρή Ελληνίδα, που τότε ήταν μόλις 15 χρόνων, είχε παραβιάσει ένα παράθυρο και είχε αρπάξει διάφορα κοσμήματα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Νάουσας που εξιχνίασε την κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Πηγή: protothema.gr